Λαμία

Κατάσταση ομάδας

Η ήττα από την ΑΕΚ ήρθε φυσιολογικά λόγω αφενός της ανωτερότητας του αντιπάλου και αφετέρου των απουσιών της ομάδας στο αρχικό σχήμα. Παραμένει στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης και η διαφορά των πέντε βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού είναι βιώσιμη και έχει την δυνατότητα να την αυξήσει, όμως έχει μία νίκη στα δέκα πιο πρόσφατα ματς του πρωταθλήματος. Σερί που διαρκεί κάτι περισσότερο από τρεις μήνες. «Δυσκοίλια» στο επιθετικό κομμάτι.

Απουσίες/Επιστροφές

Πολλές επιστροφές για την ομάδα. Ασίγκμπα, Πίτι και Μπλάζιτς εξέτισαν τις ποινές τους. Κουτρουμάνος, Βάντερσον Βασιλαντωνόπουλος είναι έτοιμοι.

Ατρόμητος

Κατάσταση ομάδας

Αντέδρασε στα αρνητικά αποτελέσματα και κέρδισε την Λάρισα με 1-0. Συνεχίζει να βρίσκεται στην τέταρτη θέση και έχοντας αποσπαστεί στους δέκα βαθμούς με την ανάλογη αγωνιστική συμπεριφορά, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι η ομάδα που διαθέτει τις καλύτερες εκτός έδρας επιδόσεις στο πρωτάθλημα με έξι νίκες σε εννέα αγώνες κατέχοντας την πρώτη θέση στο σχετικό διάγραμμα.

Απουσίες/Επιστροφές

Διαθέσιμος ξανά ο Ουάρντα, δεν έχει κριθεί ο βαθμός ετοιμότητας του Μανούσου που θεωρείται αμφίβολος.