Κύπρος

Κατάσταση ομάδας

Κατάφερε να πετύχει σπουδαία νίκη στην έδρα του Καζακστάν επιτυγχάνοντας έτσι κατά πάσα πιθανότητα να τερματίσει στη τρίτη θέση του ομίλου. Με τον Σιμόν στο πάγκο έχουν βελτιώσει κατά πολύ την εικόνα τους οι Κύπριοι που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας πλάνο και ουσιαστικά διάθεση να τα δώσουν όλα για να μη χάσουν. Αποτελούν παρελθόν μεν οι εποχές που αποτελούσε την ευκολότερη λεία αλλά ακόμα ψάχνει ένα μεγάλο εντός έδρας αποτέλεσμα που θα ζεστάνει και το κόσμο ο οποίος σταθερά απέχει όταν παίζει η εθνική στο γήπεδο της.

Ενδεκάδα

Panayi- Laifis, Merkis, Ioannou, Mintikkis- Kyriakou, Kousoulos, Kastanos- Kosti, Papoulis, Sotiriou


"Εμπιστευόμουν και φυσικά ακόμα εμπιστεύομαι τους ποδοσφαιριστές μου που με κάνανε περήφανο στο Καζακστάν. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, μόνο να τους σεβαστούμε. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και όπου βγει."

Ρωσία

Κατάσταση ομάδας

Σε αυτόν τον όμιλο έχει να φοβηθεί μόνο το Βέλγιο και αυτό είναι κάτι που το δείχνει σε κάθε της μεγάλη ευκαιρία. Απέναντι στη Σκωτία πάνω στην ώρα που έδειχνε ότι μπορεί να ζοριστεί ήρθε το μίνι ξέσπασμα και κάπως έτσι έφτασε ακόμα πιο κοντά στο στόχο της. Η παρουσία της στα τελικά του Euro φαίνεται πως έρχεται παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κάτι που κάνει από πιο ευχαριστημένη τη τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σήμερα δε θέλει να χάσει βαθμούς και θα στηριχθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι στην επιθετική της πολυφωνία που φαντάζει μεγάλο όπλο.

Ενδεκάδα

Guilherme- Fernandes, Semenov, Dzhikiya, Zhirkov- Ionov, Ozdoev, Akhmetov- Golovin, Dyzuba, Cheryshev