Κύπρος

Κατάσταση ομάδας

Ήττα που θα κοστίσει πολλά στην Κύπρο, η οποία δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρηση να φανεί ανταγωνιστική και να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης, φεύγοντας με άδεια χέρια από την Μάλτα (3-0, εκτός). Κάκιστο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο των υποχρεώσεων για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, καθώς κάνουμε λόγο για ένα παιχνίδι (το προηγούμενο), στο οποίο υπολόγιζε, τουλάχιστον την ισοπαλία. Πλέον η κατάσταση δυσκολεύει και το καλεντάρι γίνεται πολύ απαιτητικό.

Απουσίες/Επιστροφές

Νοκ-άουτ ο βασικός Κωνσταντίνος Σωτηρίου (στόπερ), καθώς αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Κανονικά ο Αρτιματάς (μέσος).

Ενδεκάδα

Michael - Antoniou, Kousoulos, Panagiotou, Laifis, Ioannou - Pittas, Artymatas, Kastanos, Papoulis - Sotiriou

Ρωσία

Κατάσταση ομάδας

Με δεδομένο τα αποτέλεσμα των υπόλοιπων ομάδων του ομίλου, η Ρωσία είχε όφελος από το 0-0 (εντός) κόντρα στην Κροατία, στο προηγούμενο. Προσέγγισε το παιχνίδι με κύριο γνώμονα το ανέπαφο παθητικό, κυνηγώντας παράλληλα ορισμένες ευκαιρίες από τη μέση και μπροστά. Ο εκλέκτορας Τσερσέσοφ θα επιδιώξει να φέρει εκ νέου την Ρωσία, σε μια τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, όπως μας έχει συνηθίσει η «αρκούδα» άλλωστε, τα τελευταία χρόνια.

Απουσίες/Επιστροφές

Πλήγμα η απουσία του Τζιούμπα (φορ), 50/50 για τον Αλεξέι Μίραντσουκ (μέσος). Κανονικά ο πολύτιμος Ζόμπνιν (εξτρέμ), που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις.

Ενδεκάδα

Guilherme - Fernandes, Diveev, Dzhikiya, Karavaev - Barinov, Zobnin, Golovin - Ionov, Miranchuk, Zakharyan