Κύπρος

Κατάσταση ομάδας

Το κάτι παραπάνω δεν έγινε γι' ακόμη μία φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, αν και είχε και καλές στιγμές στα προκριματικά για το Μουντιάλ που προηγήθηκαν τους προηγούμενους μήνες. Με 10 βαθμούς σε 10 παιχνίδια στον όμιλο (3-1-6), όπου βρισκόταν και η δική μας εθνική ομάδα, έφτασε κάποια στιγμή να διεκδικεί την πρόκριση, όμως η ήττα μέσα στην Εσθονία με 1-0 εξασθένισε κάθε ελπίδα και της έκοψε τα... φτερά. Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας συνεχίζει ο Ισραηλινός Μπεν Σιμόν, που είδε την ομάδα του να χάνει στα δύο επόμενα φιλικό κόντρα σε Γεωργία με 1-0 και Αρμενία με 3-2.

Απουσίες/Επιστροφές

Υπάρχουν κάποιες απουσίες για την Κύπρο και ξεχωρίζουν αυτές του τερματοφύλακα Παναγή της Ομόνοιας, των μέσων Λάμπαν και Κάστανου από ΑΕΚ Λάρνακας και Βάρεγκεμ αντίστοιχα, αλλά και του φορ Μυτίδη της Κέρκυρας.

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα Κύπρου (4-4-1-1): Πάρντο - Αντωνιάδης, Μερκής, Κυριάκου, Οικονομίδης - Χριστοφή, Δημητρίου, Μάργκασα, Φυλακτού - Κάστανος - Σωτηρίου

Bet Info - Κύπρος

Η εθνική ομάδα της Κύπρου μετρά πέντε σερί ήττες, τρεις επίσημες και δύο σε φιλικά ματς.

Μαυροβούνιο

Κατάσταση ομάδας

Γι' ακόμη μία φορά η ομάδα του Μαυροβούνιου έφτασε στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε, αφού στις λεπτομέρειες δεν μπόρεσε να τερματίσει σε μια από τις δύο θέσεις του ομίλου της. Η ήττα από την Δανία την προτελευταία αγωνιστική με 1-0 και μάλιστα εντός έδρας έκανε την διαφορά, ενώ η Πολωνία είχε ξεφύγει από νωρίς. Η ανταγωνιστικότητα της ομάδας του Τουμπάκοβιτς παραμένει δεδομένη, ενώ μετά τα τα προκριματικά το σημερινό φιλικό ματς με την Κύπρο είναι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση και αποτελεί ερωτηματικό το πως θα εμφανιστεί.

Απουσίες/Επιστροφές

Ουσιαστικά κομπλέ θα παραταχθεί το Μαυροβούνιο, ενώ αν ξεχωρίζουν κάποιες απώλειες είναι των αμυντικών Μπάσα (Λιλ), Κοπίτοβιτς (Τσουκαρίτσκι).

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα Μαυροβούνιου (4-4-1-1): Πέτκοβιτς - Βέσοβιτς, Τομάσεβιτς, Σάβιτς, Σίμιτς - Μάρουσιτς, Βούκσεβιτς, Γιάνκοβιτς, Ίβανιτς - Γιόβετιτς - Μούγκοσα

Bet Info - Μαυροβούνιο

Το No Goal εμφάνισε το Μαυροβούνιο στις 3/4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.