Κύπρος

Κατάσταση ομάδας

Κάκιστες εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο και αρνητικός απολογισμός. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου μέτρησε 3/3 ήττες και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Στο προηγούμενο ηττήθηκε 2-0 (εκτός) από την Σλοβακία και πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ. Το... όνειρο απομακρύνθηκε πλήρως και πλέον η Κύπρος στοχεύει ξανά στην επόμενη διοργάνωση. Πλην των αποτελεσμάτων, την ομοσπονδία προβλημάτισαν οι εμφανίσεις της ομάδας, όπου δεν κατάφερε να εμφανιστεί ανταγωνιστική σε καμία περίπτωση και σε κανέναν αγώνα.

Ενδεκάδα

Νοκ άουτ οι Χριστοφή (μέσος), Παναγή (κίπερ) και Ιωάννου (αμυντικός). Δεν πρόλαβε ο Κατελάρης (μέσος), όπως και ο Θεοδώρου (φορ).

Κροατία

Κατάσταση ομάδας

Ξεκάθαρα έχει βρει ρυθμό και ο τεχνικός Ντάλιτς θα πρέπει να είναι άκρως ικανοποιημένος με την εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας του. Στην τριάδα αγώνων του Σεπτεμβρίου ήταν σχεδόν αψεγάδιαστη. Σε τρία ματς δεν δέχτηκε γκολ και μάζεψε 7 από τους 9 διαθέσιμους βαθμούς. Ξεκάθαρα φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Στην παρούσα φάση βρίσκεται ισόβαθμη στην κορυφή, με την Ρωσία.

Απουσίες/Επιστροφές

Νοκ άουτ ο Ρέμπιτς (φορ), όπως και ο Πέτκοβιτς (φορ). Δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Λόβρεν (στόπερ).