Κύπρος

Κατάσταση ομάδας

Η σθεναρή αντίσταση απέναντι στους μεγάλους του ομίλου δυστυχώς δε μετριέται σε πόντους και κάπως έτσι η Κύπρος έχει βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση στο ξεκίνημα καθώς μετράει μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια. Έχασε δύσκολα από τη Ρωσία εκτός έδρας, το ίδιο συνέβη και με τη Σκωτία. Ο τεχνικός των Κυπριών Σιμόν γνωρίζει πως σήμερα παίζει τα «ρέστα» του αν θέλει η ομάδα του να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση. Επιθετικά αναμένονται σήμερα να παραταχθούν οι γηπεδούχοι δείχνοντας τις προθέσεις τους από νωρίς.

Απουσίες/Επιστροφές

Οι Ντόσα Τζούνιορ και Χριστοφή βρίσκονται εκτός αποστολής, με τον πρώτο να θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας.

Ενδεκάδα

Pardo- Laifis, Kousoulos, Makris, Ioannou- Kosti, Margaca, Artymatas- Georgiou, Papoulis, Sotiriou


"Είναι πολύ σημαντική εβδομάδα αυτή για εμάς. Δέχομαι πως το Καζακστάν είναι καλή ομάδα, όμως βλέποντας τέτοια διάθεση από τους παίκτες μου στις προπονήσεις είμαι σίγουρος ότι αυτοί θα με κάνουν περήφανο. Χρειαζόμαστε το κόσμο στο πλευρό μας, και όσο ακούω τα παιδιά να το συζητάνε αυτό στη προπόνηση με κάνει να πιστεύω πως η ανάγκη για ένα γεμάτο γήπεδο γίνεται μεγαλύτερη."

Καζακστάν

Κατάσταση ομάδας

Δύο νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και ήδη στο Καζακστάν το ξεκίνημα τους έχει αφήσει ικανοποιημένους. Μπορεί στις ήττες τους απέναντι σε Ρωσία και Βελγίο να απογοήτευσαν, όμως κρατάνε ότι αντίθετα τις νίκες τις πέτυχαν με αρκετά πειστικές εμφανίσεις. Η άνοδος της Αστάνα τα τελευταία χρόνια δίνει τη δυνατότητα και στην εθνική ομάδα να ονειρεύεται πως μπορεί να πετύχει, μιας και η κύρια πηγή των παικτών της εθνικής είναι η πρωταθλήτρια της χώρας. Ψάχνει τη νίκη που θα της κρατήσει το όνειρο ακόμα πιο ζωντανό.

Απουσίες/Επιστροφές

Πλήρης η αποστολή για τους Καζάκους.

Ενδεκάδα

Nepogodov- Shomko, Maliy, Yerlanov, Suyumbayev, Vorogovskiy- Islamkhan, Kuat, Tagybergen- Turysbek, Aymbetov