Κροατία

Κατάσταση ομάδας

Σε ένα ματς όπου παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές κέρδισε με 1-2 την Ελβετία σε φιλική αναμέτρηση και πήρε το ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει αυτόν τον όμιλο, καθώς μετρά ήδη 2/2 ήττες από Γαλλία και Πορτογαλία και μάλιστα με «τεσσάρες» και από τους δύο. Επιτακτική η ανάγκη για νίκη απόψε, με το σχήμα της αν είναι πιο επιθετικό και τους βασικούς παίκτες να επιστρέφουν στην αρχική ενδεκάδα. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με την Σουηδία.

Απουσίες/Επιστροφές

Απόντες είναι ο αμυντικός Βρσάλκο και ο επιθετικός Ρέμπιτς.

Ενδεκάδα

(4-2-3-1): Λιβάκοβιτς - Γεβτνάι, Λόβρεν, Βίντα, Μπάρισιτρς - Μπρόζοβιτς, Μόντριτς - Μπρεκάλο, Πάσαλιτς, Πέρισιτς - Πέτκοβιτς

Bet Info - Κροατία

Προέρχεται από 7/8 G/G και 6/7 Over 2,5.

Σουηδία

Κατάσταση ομάδας

Δεν έδειξε κάποια ιδιαίτερα καλή εμφάνιση στο ματς εμ τη Ρωσία πριν λίγες μέρες, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει με 1-2 παίρνοντας μία σπουδαία νίκη, έστω και σε φιλική αναμέτρηση. Άκρως αποτελεσματική παρά τις λίγες ευκαιρίες που είχε, κάτι που θέλει να το εκμεταλλευτεί και στο σημερινό μεγάλο ματς. Μεγάλο ματς διότι έχει ξεκινήσει και αυτή με δύο ήττες στον όμιλο και μάλιστα εντός έδρας αμφότερες χωρίς καν να σκοράρει! Σήμερα θα βρει χώρους σε μία επιθετική ομάδα και ελπίζει να χτυπήσει στην κόντρα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ρόστερ πλέον βρίσκεται ο αμυντικός Χελάντερ λόγω τραυματισμού, ενώ εκτός είναι ο επιθετικός Άντερσον επίσης για τραυματισμό. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Σβένσον.

Ενδεκάδα

(4-4-2): Όλσεν - Λούστιγκ, Γιάνσον, Λίντελοφ, Ογκουστίνσον - Φόρσμπεργκ, Όλσον, Εκντάλ, Κουλουσέφσκι - Μπεργκ, Ισάκ

Bet Info - Σουηδία

Έρχεται από 4/5 Under 2,5 και 6/7 No Goal.