Κρύσταλ Πάλας

Κατάσταση ομάδας

Για ακόμα μία χρονιά κατάφερε να πετύχει εύκολα την παραμονή της στην κατηγορία τερματίζοντας στην 14η θέση με 43 βαθμούς, δίχως βλέψεις για κάτι παραπάνω. Στο πάγκο της ομάδας βρίσκεται σταθερά εδώ και σχεδόν τρία χρόνια ο Ρόι Χότζον ο οποίος ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιου είδους ομάδες. Δεν αποκτήθηκε κάποιο ηχηρό όνομα μέχρι στιγμής, ξεχωρίζει η μεταγραφή του Εζέ (μέσος) που άφησε καλές εντυπώσεις την περσινή χρονιά με την ΚΠΡ. Ως δανεικός θα αγωνισθεί ο Μπατσουαγί (επιθετικός).

Απουσίες/Επιστροφές

Από την έναρξη θα λείψουν οι σημαντικοί Εζέ (μέσος), Σακό (στόπερ), Κέιχιλ (στόπερ), Φαν Άανχολτ (μπακ) και Τόμκινς (στόπερ) δεν επηρεάζει η απουσία του Φέργκιουσον (αμυντικός).

Σαουθάμπτον

Κατάσταση ομάδας

Αν και στην αρχή του πρωταθλήματος βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο» πραγματοποιώντας κακές εμφανίσεις, βρήκε τα ψυχικά «αποθέματα» τερματίζοντας στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 52 βαθμούς. Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Χάσενχαλτ ο οποίος κρίθηκε την περσινή χρονιά ωστόσο η διοίκηση και οι παίκτες του έδειξαν εμπιστοσύνη συνεχίζοντας στον πάγκο της ομάδας. Αποκτήθηκαν οι ποιοτικοί Γουόκερ-Πίτερς (μπακ) και Σαλίσου (στόπερ), «ηχηρή» αναμένεται να είναι η απουσία του Χόιτζμπεργκ (μέσος) που αποχώρησε για την Τότεναμ.

Απουσίες/Επιστροφές

Μοναδικός απών από την πρεμιέρα ο αναπληρωματικός Νέιθαν Τέγια (μέσος).