Κρύσταλ Πάλας

Κατάσταση ομάδας

Σε περίπτωση που κερδίσει στο σημερινό (22/9), η Πάλας θα φτάσει τους 16 βαθμούς στις πρώτες 6 αγωνιστικές της Premier League, κάτι που θα σημάνει νέο ρεκόρ δεκαετίας για καλύτερη εκκίνηση στην εγχώρια λίγκα. Στο προηγούμενο δε, ήταν νωθρή και αναποτελεσματική με την άμυνά της παράλληλα εκτός τόπου και χρόνου. Υπέστη βαριά ήττα 4-0 από την συμπολίτισσα Τότεναμ (εκτός) και πρέπει άμεσα να βρει αντίδραση. Πρώτος και ξεκάθαρος στόχος σύμφωνα με τον Χόντζον, η παραμονή στην κατηγορία.

Απουσίες/Επιστροφές

Πάγια εκτός ο Γουίκχαμ (μεσοεπιθετικός), επιστρέφει ο έμπειρος Νταν (στόπερ). Δεν προλαβαίνει ο πολύτιμος Τόμκινς (αμυντικός) που προέρχεται από τραυματισμό.

Γουλβς

Κατάσταση ομάδας

Μπορεί η Γουλβς να μεγαλώνει ως brand και στον ευρωπαϊκό χώρο, αλλά στο προηγούμενο ήταν κάκιστη αγωνιστικά, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 1-0 (εντός) από την Μπράγκα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Άναρχο παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του, ουδείς μπόρεσε να βρει καλό ρυθμό και συνοχή στα 90'. Στο προηγούμενο για το πρωτάθλημα υπέστη βαριά ήττα με 5-2 (εντός) από την Τσέλσι και αναμφίβολα υπήρξε προβληματισμός, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεραστεί. Αισιόδοξος φάνηκε ο τεχνικός Νούνο στις τελευταίες του δηλώσεις, πριν το σημερινό (22/9) ματς.

Απουσίες/Επιστροφές

Χαμόγελα για τον Μπολί (αμυντικός) που επιστρέφει. Ξεκουράστηκαν οι Μουτίνιο (μέσος) και Ζότα (φορ), συνεπώς επιστρέφουν στην ενδεκάδα.