Κόσοβο

Κατάσταση ομάδας

Προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική στη Στοκχόλμη, δημιούργησε δύο-τρεις ευκαιρίες που παρά λίγο να μετουσιωθούν σε γκολ αλλά δεν απέφυγε την ''καθαρή'' ήττα (3-0) από την ανώτερη ποιοτικά Σουηδία. Οι Βαλκάνιοι διαθέτουν κάποιες εξαιρετικές μονάδες ειδικά στην επίθεση (Ράσιτσα, Μουρίκι) αλλά σαν σύνολο παρουσιάζουν αρκετές αδυναμίες και προσπαθούν να σταθούν στις πρώτες τους συμμετοχές ως Κόσοβο στις διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Το αποψινό παιχνίδι πάντως είναι σημαντικό για αυτούς καθώς θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους επί της Γεωργίας και να εξασφαλίσουν πρακτικά την αποφυγή της τελευταίας θέσης στον Όμιλο.

Απουσίες/Επιστροφές

Xωρίς κάποιο νέο πρόβλημα θα παραταχτούν οι Κοσοβάροι.

Ενδεκάδα

Κόσοβο (4-4-2) : Muric - Hadergjonaj, Rrahmani, Aliti, Domgjoni - Rashani, Loshaj, Dresevic, Bytyqi - Rashica, Muriqi

Γεωργία

Κατάσταση ομάδας

Σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα που είχε διεξαχθεί στην Τούμπα, οι Γεωργιανοί παρατάχτηκαν με παθητικό στυλ στο Μπατούμι κι εγκαινίασαν με το ''αριστερό'' το νέο υπερσύγχρονο στάδιο τους καθώς υποχρεώθηκαν σε ήττα (0-2) από την Ελλάδα. Ναι μεν αμφότερα τα τέρματα σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι Καυκάσιοι δεν άξιζαν να αποκομίσουν κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού δε δημιούργησαν ιδιαίτερες συνθήκες για να σκοράρουν. Με μόλις έναν κερδισμένο βαθμό η Εθνική Γεωργίας, το καλύτερο που μπορεί να ελπίζει είναι η προτελευταία θέση του Ομίλου αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να περάσει νικηφόρα απόψε από την Πρίστινα.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Ελλάδα στη διαθεσιμότητα των παικτών.

Ενδεκάδα

Γεωργία (4-2-3-1) : Loria - Kakabadze, Khocholava, Dvali, Giorbelidze - Aburjania, Kankava - Kvaratskhelia, Chakvetadze, Lobzhanidze - Mikautadze