Κλερμόν

Κατάσταση ομάδας

Η εικόνα της κόντρα στη Σοσό την προηγούμενη αγωνιστική δεν ήταν καλή, όμως απέφυγε τα χειρότερα, αποσπώντας την εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0. Με την μοιρασιά αυτή η ομάδα του Γκαστιέν συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές αήττητη, με την διαφορά της από την 2η Τουλούζ να παραμένει στο -2.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Ν' Σιμπά (Α), εκτός αντίθετα ο Σεϊντού (Α).

Bet Info - Κλερμόν

Στο NG οι 14 από τις 19 αναμετρήσεις της.

Ντάνκερκ

Κατάσταση ομάδας

Δέχθηκε ανελέητο σφυροκόπημα από την Τρουά την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο άντεξε, και τελικά απέσπασε την εντός έδρας ισοπαλία με 0-0. Έπειτα και την μοιρασιά αυτή η ομάδα του Μερκεντάλ ναι μεν συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές δίχως νίκη, ωστόσο διατηρήθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Άσχημα μαντάτα είχε μέσα στην βδομάδα, αφού Ελεγκτικό Συμβούλιο απέρριψε την έφεση που είχε κάνει για την απόφαση του υποβιβασμού της το τέλος της χρονιάς, ωστόσο η διοίκηση με ανακοίνωσή της θα προσφύγει στην Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ είναι πρόθυμη να θέσει το ζήτημα και στην Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός οι Κετκεοφονφον (Ε), Μπρουνέλ (Μ) με φρέσκες απώλειες να είναι οι τραυματίες Σισέ (Α), Γκομίς (Α) αλλά και ο τιμωρημένος Ντουντουί (Μ).

Bet Info - Ντάνκερκ

Η εστία της έχει παραβιαστεί στις 7 από τις 9 εξόδους της.