Καζακστάν

Κατάσταση ομάδας

Έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ως τώρα στην προκριματική φάση, καθώς στο πρώτο ματς μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 κόντρα στους Γάλλους αλλά τους έβαλε δύσκολα, ενώ την 2η αγωνιστική έκανε την μεγάλη έκπληξη αποσπώντας την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ουκρανία. Η ομάδα του Μπαϊσουφίνοφ σίγουρα αποτελεί την πιο αδύναμη του ομίλου, όμως στόχος της είναι να κάνει κι' άλλες ζημίες όπως το πέτυχε και κόντρα στους Ουκρανούς τον Μάρτιο. Πάντως οι καλές εντυπώσεις που είχε αφήσει γκρεμίστηκαν κάπως τον Ιούνιο, αφού σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Βόρειο Μακεδονία γνώρισε τη συντριβή με 4-0.

Απουσίες/Επιστροφές

Στην αποστολή του Καζακστάν οι Ζαϊνουτντίνοφ (Μ) και Σουσενάσεφ (Ε), οι οποίοι είχαν λείψει στα προηγούμενα 3 ματς.

Ενδεκάδα

Ποκατίλοφ - Μπιστρόφ, Γερλάνοφ, Μάλγι, Αλίπ, Βαλιούλιν - Μουζίκοφ, Ζαϊνουτντίνοφ, Νουργκαλίγιεφ - Σουσενάσεφ, Αϊμπέτοφ

Bet Info - Καζακστάν

Η εστία του έχει παραβιαστεί στα 6 από τα 7 τελευταία ματς.

Ουκρανία

Κατάσταση ομάδας

Έκανε μία άκρως αξιόλογη πορεία στο Euro 2o2o, καθώς έφτασε μέχρι την φάση των 16, όπου αποκλείστηκε τελικά από την φιναλίστ της διοργάνωσης Αγγλία. Η πορεία της αυτή πάντως δεν κατάφερε να διατηρήσει στον πάγκο της τον Σεφτσένκο, καθώς έπειτα από 5 χρόνια το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε, με τον Πετράκοφ να είναι προσωρινός αντικαταστάτης του. Όσων αφορά τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Ουκρανοί μπορεί να βρίσκονται στη 2η θέση με 3 ισοπαλίες, ωστόσο στο τελευταίο ματς του Μαρτίου ήχησε ένα δυνατό καμπανάκι γι' αυτούς, καθώς έμειναν στο 1-1 κόντρα στο Καζακστάν.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα η αποστολή της.

Ενδεκάδα

Πιάτοφ - Ζάμπαρνι, Κρίβτσοφ, Ματβιγιένκο - Καραβάεφ, Σαπαρένκο, Ζιντσένκο, Σιντορτσούκ - Μαλινόφσκι - Γιαρμολένκο, Γιάρεμτσουκ

Bet Info - Ουκρανία

Η εστία της παραβιάστηκε και στα 5 ματς που έδωσε στο Euro.