Καζακστάν

Κατάσταση ομάδας

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε η τελευταία φορά που η ομάδα βρέθηκε πριν από περίπου ένα μήνα. Αρχικά η ισοπαλία στη Κύπρο και μετά η δυνατότητα να αντισταθεί απέναντι στην ανώτερη Ρωσία δείχνουν το δρόμο για το μέλλον και φυσικά τα σημάδια βελτίωσης που έχουν οι Καζάκοι. Κακά τα ψέμματα πλέον η διεκδίκηση ακόμα και της δεύτερης θέσης φαντάζει αρκετά δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Μπίλεκ αλλά είναι γεγονός πως ακόμα και ο Τσέχος θέλει να δείξει ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από τον αποψινό τους αντίπαλο.

Ενδεκάδα

Nepogodov- Marochkin, Maliy, Shomko- Kuat, Tagybergen, Pertsukh, Zhukov, Abiken- Kiznichenko, Islamkhan


"Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ακόμα περισσότερο καταλαβαίνουμε ότι σήμερα μας παρουσιάζεται μία ευκαιρία να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν είμαστε ομάδα με μόνο αμυντικούς σκοπούς και σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το αποδείξουμε." Τόνισε ο Τσέχος προπονητής στη χθεσινή συνέντευξη τύπου.

Κύπρος

Κατάσταση ομάδας

Μετά το Nations League θέλει να δείξει ότι σιγά σιγά και με σταθερά βήματα προόδου μπορεί να βγει από την αφάνεια στην οποία βρίσκεται. Ναι μεν πριν μία δεκαετία η τρίτη θέση σε έναν προκριματικό έμοιαζε μακρινό όνειρο αλλά πλέον και με το πρωτάθλημα να έχει αλλάξει επίπεδο μπορεί να μιλάει για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα. Ο Σιμόν στο πάγκο έχει βοηθήσει στο οικοδόμημα της Κύπρου, με τον Σωτηρίου στη κορυφή της επίθεσης να αποτελεί το σημείο αναφοράς και τον σαφώς πιο αναγνωρίσιμο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ενδεκάδα

Panayi- Laifis, Merkis, Ioannou, Mintikkis- Kyriakou, Kousoulos, Kastanos- Kosti, Papoulis, Sotiriou


"Γνωρίζουμε πολύ καλά τους αντιπάλους, όπως και αυτοί αντίστοιχα εμάς. Πλέον ρόλο θα παίξει ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα της κάθε ομάδας και εγώ αναμένω από τους ποδοσφαιριστές μου να βγούνε μπροστά και να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Τους εμπιστεύομαι,"