Κασίμπασα

Κατάσταση ομάδας

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Κασίμπασα έφερε εξελίξεις στην ομάδα, μιας και ο coach Οζντές αποτελεί παρελθόν, με τον Ντενιζλί να τον αντικαθιστά άμεσα. Μετά από ένα φοβερό ξεκίνημα στη χρονιά, όταν μάλιστα βρέθηκε και στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ήρθε η "κοιλιά" στην απόδοση των γηπεδούχων. Μετά από την ήττα στην έδρα της Γαλατά, η ομάδα από την Πόλη δεν κατάφερε να ξανασηκώσει κεφάλι. Στην έδρα της Τράμπζονσπορ βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-2, αλλά το τελικό 4-2 ήταν πιο κοντά στη πραγματική εικόνα της αναμέτρησης. Αναζητείται ανασύνταξη και επιστροφή στις νίκες, με το break για τις εθνικές ομάδες να έρχεται τη καταλληλότερη στιγμή.

Απουσίες/Επιστροφές

Μοναδική απουσία ο Χαλίλι.

Ενδεκάδα

Kose- Sari, Youssef, Popov, Veigneau- Sadiku, Serbest, Depe, Trezeguet, Pavelka- Diagne

Γκοζτέπε

Κατάσταση ομάδας

Η Γκοζτέπε θυμίζει την ομάδα που θαυμάσαμε πέρυσι και φτάνοντας τις τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, φαίνεται να αφήνει πίσω της την άσχημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Με καλή επιθετική παρουσία βρίσκει τα γκολ που της έλειπε στο ξεκίνημα και με κύριο εκφραστή τον αναγεννημένο Ζερόμ, αποκτά καλό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Κακή η παράδοση στην έδρα της αποψινής αντιπάλου, με τον Μπεκτάς να ζητάει από τους παίκτες του να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Σημαντική η παρουσία ή μη του Άκμπουναρ στο δεξί άκρο της επίθεσης, μιας και στα τελευταία παιχνίδια παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος.

Απουσίες/Επιστροφές

Όπως αναφέραμε και παραπάνω ο Άκμπουναρ παραμένει αμφίβολος για το αποψινό παιχνίδι, ενώ εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού είναι οι Καντού και Σικαλέσι.

Ενδεκάδα

Beto- Titi, Reis, Traore, Gassama- Poko, Castro, Borges, Akbunar, Oztekin- Jerome