Κάλμαρ

Κατάσταση ομάδας

Βρίσκεται ακριβώς πάνω στη ζώνη των μπαράζ και τα πάντα είναι σε ένα τεντωμένο σκοινί. Πρώτος και βασικός στόχος η παραμονή -φυσικά- στην κατηγορία. Στο προηγούμενο ήταν μετριότατη αλλά τυχερή γιατί προηγήθηκε 1-0 στην έδρα της Έλφσμποργκ (εκτός), όμως η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη λειτούργησε για τους γηπεδούχους και επικράτησαν εντέλει 2-1 με γκολ στο 87' και στο 91'! Προέρχεται από 7 σερί ήττες και mini απολογισμό 0-2-7 στα πιο πρόσφατα 9 ματς.

Απουσίες/Επιστροφές

Πλήγμα η τιμωρία του Αλίτι (αμυντικός), εκτός και ο σημαντικός Γιόχανσον (μέσος). Τα αδέρφια Ελμ (μέσος και εξτρέμ) θα απουσιάσουν αμφότερα. Ο Νούρι (αμυντικός) έχει πρόβλημα στο γόνατο και όπως όλα δείχνουν δεν θα προλάβει.

Χάμαρμπι

Κατάσταση ομάδας

Βρίσκεται σε δαιμωνιώδη φόρμα η Χάμαρμπι με 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και σύνολο 40 (!!) γκολ ενεργητικό. Από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις της λίγκας. Στο προηγούμενο διέλυσε 6-1 (εκτός έδρας) την Εσκιλστούνα, αποδίδοντας τρομερό ποδόσφαιρο. Παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ (!) κατάφερε να αντιδράσει άμεσα, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε παράσταση για έναν ρόλο.

Απουσίες/Επιστροφές

Ο αναπληρωματικός Βίλαντ (κίπερ) θα απουσιάσει από το σημερινό (4/8) μιας και ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη μέση. Εκτός ο παγκίτης Ενγκουαλί (μέσος), ο οποίος δεν επηρεάζει καθόλου, μιας και δεν αγωνιζόταν.