Κάλιαρι

Κατάσταση ομάδας

Δεν έπαιξε άσχημα στο Αντρέας Μπεντεγκόντι αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της σε αντίθεση με τη γηπεδούχο Ελλάς που βρήκε δίχτυα και την υποχρέωσε στην τρίτη της συνεχόμενη ήττα (1-0). Πυκνώνουν τα σύννεφα στο νησί του Τυρρηνικού Πελάγους και οι τιφόζι εκφράζουν με κάθε τρόπο τη δυσαρέσκεια τους για τους χειρισμούς της διοίκησης, του προπονητή αλλά και τη γενικότερη εικόνα των παικτών που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα εντός αγωνιστικού χώρου. Μόλις 2 βαθμούς απέχει πλέον η επικίνδυνη ζώνη και οι Σάρδοι βρίσκονται στο κόκκινο, 4-2-9 με 9/15 over η φτωχή συγκομιδή τους στη Sardenia Arena.

Απουσίες/Επιστροφές

Tιμωρημένος ο βασικός μεσοεπιθετικός Ζοάο Πέδρο, τραυματίες οι Λυκογιάννης (Α), Ντεσένα (Μ), Ντειόλα (Μ), Φαρίας (Ε) και Χαν (Ε).

Ουντινέζε

Κατάσταση ομάδας

Μπορεί να ήταν αυτή που προηγήθηκε στο Φρίουλι απέναντι στη Λάτσιο με τον Λαζάνια, ωστόσο πριν ακόμα συμπληρωθούν 45 λεπτά παιχνιδιού το σκορ είχε ανατραπεί από τους φιλοξενούμενους και το 1-2 αποτέλεσε και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Αυτή ήταν η όγδοη συνεχόμενη ήττα για τους μπιανκονέρι που συνεχίζουν να προβληματίζουν, ενώ πλέον ακόμα και η παραμονή έχει τεθεί εν αμφιβόλω αφού η απόσταση από την 18η Κροτόνε έχει συρρικνωθεί στους 6 μόλις βαθμούς. Υπό αυτό το πρίσμα η αποψινή έξοδος στη Σαρδηνία είναι σημαντική, 5-1-9 με 9/15 over ο εκτός Ούντινε απολογισμός.

Απουσίες/Επιστροφές

Μπεχράμι (Μ) και Φοφανά (Μ) θα απουσιάσουν.

Bet Info - Ουντινέζε

Και στα 8 τελευταία της παιχνίδια η Ουντινέζε δέχτηκε ακριβώς δύο τέρματα.