Καέν

Κατάσταση ομάδας

Προηγήθηκε μόλις στο 2' κόντρα στη Σαμπλί, στη συνέχεια είδε την αντίπαλό της να φέρνει το ματς τούμπα και στο 32' έμεινε με 10, με την εκτός έδρας ήττα της με 4-2 να έρχεται κάπως φυσιολογικά. Αυτή ήταν η 3η απανωτή ήττα για την ομάδα του Ντουπράζ, η οποία συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές δίχως τρίποντο, με την διαφορά της από την 5άδα να παραμένει στο -8.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένει ο Ριού (1ος κίπερ), ενώ φρέσκιες απώλειες είναι ο 2ος κίπερ της Ινοσέντ ο οποίος κατέρρευσε στο ματς κόντρα στη Σαμπλί και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά και ο τιμωρημένος Τζοατσίνι (Ε).

Bet Info - Καέν

Η εστία της έχει παραβιαστεί στα 8 από τα 10 εκτός της.

Βαλενσιέν

Κατάσταση ομάδας

Η εικόνα της κόντρα στη Δουνκέρκη το Σάββατο μπορεί να μην ήταν καλή, ωστόσο εκμεταλλεύθηκε το γεγονός πως σκόραρε στην μοναδική αξιόλογη φάση που έκανε, για να επικρατήσει με 1-0 εντός έδρας. Αυτή ήταν η 2η διαδοχική νίκη για την ομάδα του Γκεγκάν, η οποία μετράει 4 αγωνιστικές αήττητη, ενώ μείωσε μόλις στους 2 βαθμούς την διαφορά της από την 5άδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Συνεχίζουν στα πιτς οι Ντος Σάντος (Α), Μασόν (Μ), Γκούτζλου (Ε) και Λανγκέ (Α), ενώ φρέσκια απώλεια είναι ο τιμωρημένος Γκυγιάμ (Ε).

Bet Info - Βαλενσιέν

Έχει βρει δίχτυα στις 8 από τις 11 εξόδους της.