Καέν

Κατάσταση ομάδας

Έβαλε φρένο στις κακές εμφανίσεις της την Τετάρτη, όπου πήρε εύκολα την πρόκριση στο Κύπελλο, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας της Γκινγκάμπ. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Γκαράντ είχε προσθέσει μία ακόμη κακή εμφάνιση στο ενεργητικό της την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Αζαξιό. Με την ήττα αυτή μετράει 4 αγωνιστικές δίχως τρίποντο, ενώ η διαφορά της από την 5άδα είναι στο -6.

Απουσίες/Επιστροφές

Στα πιτς παραμένουν οι Γκονσάλβες (Μ), Κουρτ (Μ) ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιαγκό (A).

Bet Info - Καέν

Στο GG τα 4 από τα 5 τελευταία της εντός έδρας.

Ρόντεζ Αβέριον

Κατάσταση ομάδας

Μέσα σε λίγες ημέρες αντιμετώπισε 2 φορές την Πο, όπου πέτυχε το 2 στα 2. Αρχικά πήρε έστω και δύσκολα την πρόκριση στο Κύπελλο, επικρατώντας στα πέναλτι (0-0 η κανονική διάρκεια), ενώ την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 εντός έδρας. Χάρη στο τρίποντο αυτό η ομάδα του Πεϊλεράντ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί 14 αγωνιστικών χωρίς τρίποντο που έτρεχε, ενώ αν και βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι μειονεκτεί στην ισοβαθμία έναντι των Σαμπλί και Νανσί.

Απουσίες/Επιστροφές

Παραμένουν εκτός οι Τερτερό (Μ), Αλεγκέ (Μ), Γκεγέ (E) με φρέσκες απώλειες να είναι οι Κερουάνταν (Μ) και Ομπιάνγκ (Μ), με τον Ενρί (Μ) αντίθεα να επιστρέφει.

Bet Info - Ρόντεζ Αβέριον

Στο GG τα 6 από τα 7 τελευταία της.