Καέν

Κατάσταση ομάδας

Ναι μεν παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές κόντρα στην πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά έκλεψε της εντυπώσεις, καθώς οι Παριζιάνοι ίδρωσαν για να επικρατήσουν με 1-0 (στην έδρα της Καέν). Στα του πρωταθλήματος τόσο αυτή όσο και η αντίπαλός της Αμιάν απέφυγαν τα μεγάλα ρίσκα, και έμειναν στο 0-0 (στην έδρα της Καέν). Αυτή ήταν η 2η σερί μοιρασιά για την ομάδα του Ντουπράζ, η οποία έφτασε τις 8 αγωνιστικές δίχως νίκη, με την διαφορά της από την 5άδα να παραμένει στο -10.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός οι Ριού (1ος κίπερ), Ινοσέντ (2ος κίπερ) Τζαννότ (Ε) με φρέσκια απώλεια να είναι ο Πι (Μ), ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Αρμουγκόμ (Α), Νσονά (Ε).

Bet Info - Καέν

Στο GG τα 7 από τα 8 τελευταία εντός έδρας της.

Νιόρ

Κατάσταση ομάδας

Βρέθηκε να πίσω στο σκορ μόλις στο 14' κόντρα στη Σατορού, όμως τελικά αντέδρασε και απέφυγε τα χειρότερα, αποσπώντας την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1. Αυτή ήταν η 5η σερί ισοπαλία για την ομάδα του Ντεσάρμπ, η οποία έφτασε τις 10 αγωνιστικές δίχως τρίποντο, με την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να αυξάνεται στους 7 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά εκτός οι Παρό (Α), Μπενά (Μ), Κογιαλίπου (E), Ντζιγκλά (M), Μπουρχάν (Μ), Κονατέ (Μ) και ο τιμωρημένος Κιλαμά (Α).

Bet Info - Νιόρ

Στο GG τα 4 από τα 5 τελευταία της.