Καέν

Κατάσταση ομάδας

Μούσκεμα τα έκανε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς είχε καλό πρόσωπο στο 1ο ημίχρονο και πήγε με το 1-1 στην ανάπαυλα, όμως στην επανάληψη η εικόνα της δεν ήταν καλή και πλήρωσε το γεγονός πως έμεινε με 10 παίχτες γνωρίζοντας τελικά την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Παρί. Με την ήττα αυτή η ομάδα του Ντουπράζ επέστρεψε γρήγορα στα αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο έχοντας εκμεταλλευθεί στο έπακρο την έδρα της ως τώρα παραμένει στο -1 από την 5άδα.

Απουσίες/Επιστροφές

Φρέσκες απώλειες ο τιμωρημένος Ριβιέρ (Α) αλλά και ο τραυματίας κίπερ της Ριού, ενώ σταθερά εκτός παραμένουν οι καραντινάτοι Σερί (Ε), Τζιοακίνι (Ε) με τον Αρμουγκόμ (Α) αντίθετα να επιστρέφει.

Bet Info - Καέν

Στο NG οι 8 από τις 9 αναμετρήσεις της.

Νανσί

Κατάσταση ομάδας

Πέταξε σχεδόν ένα ημίχρονο στα σκουπίδια την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο της έφτανε το 2ο για να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Σατορού, και να επικρατήσει με 2-1 εντός έδρας. Αυτό ήταν το 2ο διαδοχικό τρίποντο για την ομάδα του Γκαρσία, η οποία συμπλήρωσε 3 αγωνιστικές αήττητη, ενώ αύξησε στους 4 την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη.

Απουσίες/Επιστροφές

Παραμένουν εκτός οι Ντο (Ε), Σις (Α) και Μεργκέμ (Μ), ενώ φρέσκες απώλειες είναι οι καραντινάτοι Μπασί (Μ), Μπέρτραντ (Μ), Ελ Καουτάρι (Α) και οι τιμωρημένοι Μπόντο (M), Ενγκιαμπά (Μ) ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ακισί (Μ).

Bet Info - Νανσί

Στα 2-3 γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία της.