Καέν

Κατάσταση ομάδας

Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30' κόντρα στην Τουλούζ, στο 47' έχασε πέναλτι και το γεγονός πως στο 66' έμεινε με 10, την καταδίκασε να υποστεί τελικά την εκτός έδρας ήττα με 3-0. Η ήττα αυτή είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του Βαντεπούτ να ισοβαθμεί πλέον με την Σαμπλί, αλλά να διατηρείται στην 18η θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Σήμερα 3 σενάρια παίζουν, αφού με νίκη της και παράλληλα ήττας μίας εκ των Νιορ ή Δουνκέρκη μπορεί να παραμείνει απευθείας στην κατηγορία, σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας της και παράλληλα ήττας της Σαμπλί παίζει στα πλέι άουτ, ενώ αν φέρει ισοπαλία ή χάσει και κερδίσει η Σαμπλί τότε υποβιβάζεται!

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Γιαγκό (A), σταθερά στα πιτς ο Πι (Μ), ενώ λόγω τραυματισμού θα λείψει ο Βέμπερ (Α), με τους Ντεμανγκέ (M), Τζοατσίνι (Ε), Ονιανγκέ (Μ) αντίθετα να επιστρέφουν.

Bet Info - Καέν

Στα 5 τελευταία της έχει σκοράρει μόλις 1 τέρμα.

Κλερμόν

Κατάσταση ομάδας

Δυσκολεύθηκε κάπως κόντρα στη Σοσό την προηγούμενη αγωνιστική, όμως τελικά πήρε το μάξιμουμ, επικρατώντας με 3-1 εντός έδρας. Αυτή ήταν μία ιστορική νίκη για την ομάδα του Μπατλ, καθώς έπειτα και την γκέλα της Τουλούζ την Τετάρτη, έχει εξασφαλίσει κατά 99.99% την απευθείας άνοδό της για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Σαμπιονά, αφού για να υποχωρήσει στην 3η θέση θα πρέπει να ηττηθεί σήμερα και οι βιολετί να κερδίσουν καλύπτοντας διαφορά 8 γκολ!

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Ιγκλέσιας (Μ) και Ραζό (Μ).

Bet Info - Κλερμόν

Στο GG τα 4 από τα 5 τελευταία της.