Ιταλία

Κατάσταση ομάδας

Έπειτα και την εξασφάλιση της συμμετοχής της στην τελική φάση του Euro το φετινό καλοκαίρι, η Ιταλία στοχεύει πλέον στην επιστροφή της στο Μουντιάλ καθώς δεν είχε βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018, ενώ θυμίζουμε ότι έχει προκριθεί και στα πλέι όφφ του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στον ημιτελικό! Αγωνιστικά οι Ιταλοί με τον Μαντσίνι στον πάγκο τους παρουσιάζουν ένα άκρως θετικό πρόσωπο, και αυτό αποτυπώνεται κιόλας στο αήττητο σερί που τρέχουν εδώ και 22 ματς, έχοντας κρατήσει μάλιστα απαραβίαστη την εστία τους στα 16 από αυτά!

Απουσίες/Επιστροφές

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Μαντσίνι "φώναξε" 3 ποδοσφαιριστές, με τους  Τολόι (Α) και Ρίτσι (Μ) να παίρνουν για πρώτη φορά το βάφτισμα του πυρρός, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Κέν (Ε), Κριστάντε (Μ).

Bet Info - Ιταλία

Στο Under 2.5 τα 6 τελευταία επίσημα που έχει δώσει.

Βόρεια Ιρλανδία

Κατάσταση ομάδας

Με την συμμετοχή της στο Euro 2016 είχε θέσει τον πήχη ψιλά, όμως η συνέχεια δεν είναι ανάλογη, καθώς δεν θα είναι παρούσα σε αυτό του καλοκαιριού, ενώ ούτε στο Nations League είχε καλή πορεία, τερματίζοντας στον πάτο του ομίλου της κόντρα σε Νορβηγία, Αυστρία και Ρουμανία. Μπορεί η εικόνα που παρουσιάζει να μην είναι και η καλύτερη, ωστόσο η ομοσπονδία στηρίζει τον Μπάρακλοου σε αυτή την μεταβατική περίοδο, έπειτα και την φυγή του Ο'Νιλ.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι τραυματίες Ουάσινγκτον (Ε), Τζόουνς (Ε).

Bet Info - Βόρεια Ιρλανδία

Έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της μόλις σε 1 από τις 13 τελευταίες αναμετρήσεις της.