Ισραήλ

Κατάσταση ομάδας

Με το «αριστερό» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το Ισραήλ για τον θεσμό του Nations League. Στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου έχασε από την Αλβανία με σκορ 1-0 εκτός έδρας έπειτα από γκολ του Τσάκα στο 55ο λεπτό. Ένα ματς το οποίο είχε αρκετές φάσεις αλλά μόνο έναν νικητή. Έπειτα το Ισραήλ έδωσε ακόμα ένα φιλικό τέσσερις μέρες αργότερα απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία εκτός έδρας όπου και εκεί δέχθηκε την ήττα με σκορ 3-0. Υπάρχει γκρίνια γύρω από το πρόσωπο του τεχνικού Χέργκοζ,  που θέλει να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας στο παιχνίδι απέναντι στην Σκωτία.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ενδεκάδα

(3-5-2): Χάιμοβ – Γιείνι, Χαμπάσι, Καπιλότο – Τουάθα, Καγιάλ, Νάτχο, Πέρετς, Ντάσα – Νταμπούρ, Ζαχάβι.

Σκωτία

Κατάσταση ομάδας

Νίκη και πρωτιά στον όμιλο για την Σκωτία η οποία νίκησε με 2-0 εντός έδρας την Αλβανία. Είχε τις φάσεις στο ματς, είχε την κατοχή και βρήκε δύο εύκολα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με το πρώτο να έρχεται μετά από αυτογκόλ του Τζιμσιτί. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο η ομάδα του Μακλίς η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από αποχή πολλών μηνών. Θέλει να συνεχίσει τις νίκες απέναντι σε ένα αδύναμο Ισραήλ που δεν θυμίζει σε τίποτα την εθνική των προηγούμενων ετών.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ενδεκάδα

(5-3-2): Μακγκρέγκορ – Ρόμπερτσον, Τίρνυ, Μελγκριού, Σούταρ, Όντονελ – Μακγκρέκγκορ, Μακντόναλντ, Μακγκίν – Νέισμιθ, Ράσελ.