Ισλανδία

Κατάσταση ομάδας

Στα τελευταία 8 επίσημα και φιλικά παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε νίκη. Άθλιες εμφανίσεις από τους «Βίκινγκς», αρνητικά αποτελέσματα και γενικότερα… γκρίνια στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ναι μεν η ομάδα έχει γράψει κάποιες καλές και συνάμα σημαντικές στιγμές όπως η παρουσία στους «16» του Euro 2016 και φυσικά η τελική φάση του Μουντιάλ στη Ρωσία το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά η αλλαγή προπονητή έφερε ένα βήμα πίσω το team. Στο προηγούμενο δέχτηκε ταπεινωτική ήττα με 6-0 (εκτός) από την Ελβετία.

Απουσίες/Επιστροφές

Απουσιάζει ο πολύτιμος Γκούναρσον (μέσος), εκτός και ο Γκούντμουντσον (μέσος). Κατά τ’ άλλα δεν προέκυψαν νέα προβλήματα.

Βέλγιο

Κατάσταση ομάδας

Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στο Μουντιάλ της Ρωσίας όπου αποκλείστηκε εκεί από τη Γαλλία. Εξαιρετική πορεία όπως και να ‘χει για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Βέλγων, οι οποίοι στην παρούσα φάση έχουν την καλύτερη φουρνιά παικτών ever. Στην τελευταία δεκάδα αγώνων, μετρούν 9 νίκες και μία ήττα. Στο προηγούμενο διέλυσαν τους Σκωτσέζους (εκτός) με το επιβλητικό 4-0 και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Nations League.

Απουσίες/Επιστροφές

Άπαντες παρόντες και στη διάθεση του τεχνικού Ρομπέρτο Μαρτίνει. Λείπει καιρό ο Ντε Μπρόιν (μέσος) και δεν λογίζεται ως νέα απουσία, μιας και θα επιστρέψει περίπου στις αρχές του 2019.