Ισλανδία

Κατάσταση ομάδας

Τα ρέστα τους παίζουν για πρόκριση οι Ισλανδοί στην τελική φάση του Euro μέσω των πλέι-οφ, καλούμενoι να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ρουμανίας κι εν συνεχεία αυτό της νικήτριας του αγώνα Βουλγαρία – Ουγγαρία. Αυτό συμβάινει διότι, η Ισλανδία αν και είχε μια εξαιρετική πορεία στον 8ο όμιλο στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δεν κατάφερε να τερματίσει υψηλότερα από την 3η θέση, στο -4 από τη 2η Τουρκία. Το Σεπτέμβρη πάντως υπέστη μια βαριά ήττα απο το Βέλγιο με 5-1 για το Nations League.

Απουσίες/Επιστροφές

Mέσα ο γκολκίπερ Ρούναρσον, το ίδιο και οι Σίγκουρτσον και Γκούντμουνσον.

Ενδεκάδα

Ισλανδία (5-3-2): Κρίστινσον - Άρνασον, Σίγκουρτσον, Ίνγκανσον, Σίγκουρτσον Α., Σκίλασον - Γκουναρσον, Σίγκουρτσον Γ., Γκόυντμουνσον - Φιμπόγκανσον, Σίγθορσον.

Bet Info - Ισλανδία

3/4 ΝG πρόσφατα για τους Ισλανδούς.

Ρουμανία

Κατάσταση ομάδας

Μπήκε με όνειρα και βλέψεις στον 6ο Όμιλο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τερμάτισε όμως στην 4η θέση, είχε παρόλα αυτά να τα βάλει με τα θηρία καθώς μπροστά της είχε Ισπανούς και Σουηδούς κάτι που αποτυπώθηκε και στην τελική βαθμολογία μιας και τερμάτησε με  12 βαθμούς πίσω από την 1η Ισπανία και επτά από τη 2η Σουηδία. Πλέον καλείται μέσω των πλέι οφ να πάρει το ένα εκ των τεσσάρων εισητηρίων για τα τελικά και αν το πετύχει  θα βρεθεί σε όμιλο με Αυστρία, Ουκρανία και Ολλανδία. Εξαιρετική πάντως η εκκίνηση στο Nations League, με Ιρλανδία (1-1, εντός) και νίκη με Αυστρία (2-3, εκτός).

Απουσίες/Επιστροφές

Ο αρχηγός (Α) Βλαντ Κίρικες τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Σασουόλο με την Κροτόνε και θα απουσιάσει.

Ενδεκάδα

Ρουμανία (4-3-3): Ταταρουσάνου - Μπούρκα, Γκριγκόρε, Τόσκα, Μπάνκου - Κρέτου, Μαρίμ, Μαξίμ - Ντεάκ, Κεσέρου, Στάντσιου.

Bet Info - Ρουμανία

3/5 G/G πρόσφατα.