Γρανάδα

Κατάσταση ομάδας

Επιστροφή στις νίκες για την Γρανάδα, με 2-1 στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 41ο λεπτό, κατάφεραν να δείξουν διαφορετικό «πρόσωπο» στο δεύτερο μέρος καταφέρνοντας να κάνουν την ανατροπή με τους Μολινά και Κουίνι στο 78ο και 86ο λεπτό αντίστοιχα. Πλέον, η ομάδα του Μαρτίνεζ βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 36-50 και 39 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Σίγουρα εκτός οι σημαντικοί Ντουάρτε (αμυντικός), Κένεντι (μέσος), Λοζάνο (αμυντικός) και οι Μίγια (μέσος) και Σουάρεζ (επιθετικός). Αμφίβολοι οι Γκοναλόνς (μέσος) και Σόρο (μέσος).

Εϊμπάρ

Κατάσταση ομάδας

Τρίτη σερί ήττα για την Έιμπαρ, αυτή τη φορά με το «βαρύ» 5-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Βρισκόταν εντός ματς μέχρι στο 42ο λεπτό όταν και δέχθηκε το πρώτο τέρμα. Από εκεί και έπειτα «κατέρρευσε» δίχως να μπορέσει ποτέ να επανέλθει. Δέχθηκε πολλές φάσεις και μόλις στο 68ο λεπτό είχε καθοριστεί το τελικό σκορ στην αναμέτρηση. Σταθερά στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα του Μεντιλιμπάρ με ρεκόρ 22-41 και 23 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Αμφίβολος ο Γκιλ (μέσος), θα απουσιάσουν οι Μπίγκας (αμυντικός), Κορέα (αμυντικός), Εξοπόσιτο (μέσος) και Μούτο (μέσος).