Γουότφορντ

Κατάσταση ομάδας

Βρισκόταν για πολύ καιρό μόνιμα στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα η Γουότφορντ η οποία χρειάστηκε να αλλάξει αρκετούς προπονητές για να βρει μερική σταθερότητα. Πλέον στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Πίρσον ο οποίος κατάφερε να «ξεκολλήσει» την ομάδα από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και πλέον βρίσκεται στην 17η θέση με ρεκόρ 27-44 και 27 βαθμούς. Τα «ελάφια» στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση ηττήθηκαν με 1-0 στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένουν οι σημαντικοί Ντελοφέου (επιθετικός) και Σαξές (επιθετικός) καθώς και ο αναπληρωματικός Γιαάνματ (επιθετικός).

Λέστερ

Κατάσταση ομάδας

Ονειρικά ξεκίνησε η χρονιά για την Λέστερ που έδειχνε να μπορεί να ξανακάνει ένα μικρό «θαύμα» όμοιο με αυτό του 2016. Ο Μπρένταν Ρότζερς κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο με σταθερή άμυνα και εκπληκτική επίθεση. Οι «αλεπούδες» βρίσκονται σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 58-28 και 53 βαθμούς. Στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, η Λέστερ νίκησε με 4-0 εντός έδρας την αδύναμη Άστον Βίλα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο σημαντικός Ρικάρντο Περέιρα (μπακ) ο οποίος αναμένεται να λείψει για περίπου έναν μήνα ακόμα. Αμφίβολος ο ημιβασικός Πράετ (μέσος) καθώς και ο αναπληρωματικός Άμαρτι (μέσος).