Γκρενόμπλ

Κατάσταση ομάδας

Παρέταξε μία κάπως πειραματική ενδεκάδα κόντρα στην Κλερμόν εκτός έδρας την Τετάρτη για το Κύπελλο, ωστόσο πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση, επικρατώντας τελικά στην διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια). Στα του πρωταθλήματος η εικόνα της την προηγούμενη αγωνιστική ήταν κακή, και το πλήρωσε ακριβά, γνωρίζοντας δίκαια την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Τουλούζ. Η ήττα αυτή αύξησε το αρνητικό σερί για την ομάδα του Ινσμπερζέ  στις 3 αγωνιστικές, ενώ η διαφορά της από την 6η Παρί FC είναι στο +3.

Απουσίες/Επιστροφές

Στην αποστολή επιστρέφει ο Μομπρί (Α), σταθερά εκτός οι Γκασπάρ (Α), Νεστόρ (Α).

Bet Info - Γκρενόμπλ

Στα 7 από τα 9 εντός έδρας της, έχει σκοράρει το λιγότερο 2 τέρματα.

Σαμπλί

Κατάσταση ομάδας

Να ρίξει το βάρος στη σωτηρία της προτίμησε η Σαμπλί, και το γεγονός αυτό φάνηκε, από την εύκολη εκτός έδρας ήττα με 2-0 που υπέστη την Τρίτη από την Βαλενσιέν για το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Λυζί δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς το παιχνίδι της κόντρα στη Νιορ αναβλήθηκε λόγω χιονόπτωσης. Έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, καθώς πλεονεκτεί στην ισοβαθμία έναντι της Ροντέ.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς οι Εϊνρί (Μ), Σουστζάρα (Α) με φρέσκια απώλεια να είναι ο ο Ντεκέρ (Μ), και τον Γκονζάλεζ (Α) αντίθετα να επιστρέφει.

Bet Info - Σαμπλί

Έχει σκοράρει στα 6 από τα 9 εκτός της.