Γκρενόμπλ

Κατάσταση ομάδας

Μέτρια απόδοση είχε κόντρα στην Αζαξιό το Σάββατο, και το πλήρωσε ακριβά, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Η ήττα αυτή είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει άμεσα στα αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα του Ινσμπερζέ, η οποία πάντως στάθηκε τυχερή, με την διαφορά της από την 5η Οσέρ να παραμένει στο +2 και από την 3η Κλερμόν στο -2.

Απουσίες/Επιστροφές

Σταθερά στα πιτς ο Νεστόρ (Α), με φρέσκες απώλειες να είναι ο τιμωρημένος Τζιτέ (Ε) αλλά και ο τραυματίας Μουμπλέ (1ος κίπερ).

Bet Info - Γκρενόμπλ

Στα 2-3 γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία της.

Γκινγκάμπ

Κατάσταση ομάδας

Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 36' κόντρα στην Πο εντός έδρας, στην συνέχεια αντέδρασε και ισοφάρισε, όμως τελικά πλήρωσε την κάκιστη εικόνα της στα μετόπισθεν, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2. Η ήττα αυτή ουσιαστικά ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι προς το πρόσωπο του Μπαζντάρεβιτς, καθώς η ομάδα με τον Βόσνιο στον πάγκο της εκτός τους ότι δεν έδειξε βελτίωση, μέτρησε μόλις 3 νίκες σε 20 ματς, και ως αποτέλεσμα βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη! Τα ηνία μέχρι νεωτέρας αναλαμβάνει ο Φρεντερίκ Μπομπάρ.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Νιακατέ (Α), ενώ στα πιτς παραμένουν οι Φοφανά (Μ), Βαλντίβια (Μ), με τον Ντεπ (Ε) αντίθετα να επιστρέφει έπειτα από καιρό.

Bet Info - Γκινγκάμπ

Στο GG τα 5 από τα 6 τελευταία της.