Γκρενόμπλ

Κατάσταση ομάδας

Από τον παράδεισο στην κόλαση βρέθηκε την τελευταία αγωνιστική η Γκρενόμπλ, καθώς γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Σανουά! Μάλιστα το παιχνίδι της σημαδεύτηκε από επεισόδια, αφού υπήρξε είσοδος των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο όπου πήραν στο κυνήγι τους παίχτες της ομάδας... Η ήττα αυτή έριξε λοιπόν την ομάδα του Γκεγκάν στα μπαράζ, αφού είδε την Μπεζίερς να της παίρνει μέσα από τα χέρια την 2η θέση! Αγωνιστικά η Γκρενόμπλ φέτος δείχνει μεγάλη βάση στα μετόπισθεν, και το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζεται στο ότι τελείωσε την κανονική διάρκεια δεχόμενη μόλις 23 τέρματα.

Απουσίες/Επιστροφές

Στην αποστολή ο Αμπού Ντεμπά ο οποίος είχε λείψει στα τελευταία της ματς. Αντίθετα λόγω τιμωρίας θα λείψει σήμερα ο Σερκί.

Bet Info - Γκρενόμπλ

Τα 11 από τα 13 τελευταία παιχνίδια της έχουν λήξει στο Under 2.5.

Μπουργκ Περονάς

Κατάσταση ομάδας

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα του Ντέλα έκανε το καθήκον της, επικρατώντας έστω και δύσκολα με 2-1 της Σοσό. Έτσι απέφυγε στο τσακ το έμφραγμα του απευθείας υποβιβασμού η Μπουργκ, και καλείται πλέον μέσω των μπαράζ να διατηρήσει τη θέση της στην κατηγορία. Για να τα καταφέρει πάντως θα πρέπει να δείξει μεγάλη βελτίωση στα μετόπισθεν όπου είναι και η αχίλλειος πτέρνα της, αφού τελείωσε την κανονική διάρκεια έχοντας την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας δεχόμενη συνολικά 87 τέρματα!

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός των μακροχρόνιων Περαντίν, Ντενέβ θα λείψουν σήμερα οι Μαρτίν, Πονρόι, Αμιότ και Σεντ Ρουφ.

Bet Info - Μπουργκ Περονάς

Οι 7 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της έχουν λήξει στο GG, ενώ έχει επιβεβαιωθεί και το Over 2.5.