Γκινγκάμπ

Κατάσταση ομάδας

Συνεχίζει ακάθεκτη να κάνει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή πραγματοποίησε μία μέτρια εμφάνιση, και το πλήρωσε γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη νεοφώτιστη Δουνκέρκη. Η ήττα αυτή έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί 2 αγωνιστικών που μετρούσε η ομάδα του Μπαζντάρεβιτς, ενώ μετά και τα αποτελέσματα του Σαββάτου έχει χάσει έδαφος από νωρίς στη μάχη των πλέι οφφ, αφού βρίσκεται στο -5 από την 5η θέση.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Νιακατέ (μέσος), αλλά ο Μ' Σανγκαμά (μέσος), ενώ ο Μπαζντάρεβιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ντεπ (μέσος).

Bet Info - Γκινγκάμπ

Στο combo NG&Under 2.5 τα 4 από τα 6 επίσημα που έχει δώσει.

Οσέρ

Κατάσταση ομάδας

Ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο (4-1 εκτός τη Σαμπλί), η Οσέρ πραγματοποίησε μία άκρως θετική εμφάνιση αλλά και την πιο παραγωγική της ως τώρα, καθώς την τελευταία αγωνιστική συνέτριψε με 5-1 εντός έδρας την Αζαξιό. Χάρη στο τρίποντο αυτό η ομάδα του Φουρλάν επέστρεψε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, και βρίσκεται πλέον στο -3 από την 5άδα, ωστόσο συνεχίζει να προβληματίζει στα μετόπισθεν, όπου σε κανένα ματς έως τώρα δεν έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Γιορίς (αμυντικός), εκτός αντίθετα ο Σακί (μέσος).

Bet Info - Οσέρ

Η εστία της έχει παραβιαστεί και στις 6 έως τώρα αναμετρήσεις της.