Γκινγκάμπ

Κατάσταση ομάδας

Πλήρωσε σε ακόμη μία αναμέτρησή της το κακό αμυντικό της πρόσωπο, αποχαιρετώντας έτσι με άσχημο τρόπο το 2020, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Παρί FC. Αυτή ήταν η 2η απανωτή ήττα για την ομάδα του Μπαζντάρεβιτς, η οποία πλέον μετράει 10 ματς δίχως τρίποντο, ενώ βρίσκεται μόλις στο +2 από τις επικίνδυνες θέσεις! Μέσα στις διακοπές ο πρόεδρος της ομάδας προχώρησε σε δηλώσεις στηρίξεις του Βόσνιου προπονητή, ωστόσο αν η εικόνα της ομάδας δεν βελτιωθεί άμεσα, τότε δύσκολα θα μπορεί να στηριχθεί εκ νέου...

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι τιμωρημένοι Φοφανά (Μ), Ρομαό (Μ) σταθερά στα πιτς οι Μελό (Α), Βαλντίβια (Μ), Ρομπάιγ (Ε) με τους Σαμπάιο (A) και Ροντελίν (Ε) αντίθετα να επιστρέφουν.

Bet Info - Γκινγκάμπ

Στο GG τα 6 από τα 7 τελευταία της.

Αμιάν

Κατάσταση ομάδας

Μπορεί να έβγαλε βελτίωση αμυντικά σε ακόμη ένα παιχνίδι της, όμως δεν κατάφερε να αποχαιρετήσει με νίκη το 2020, καθώς την τελευταία αγωνιστική κόλλησε στο εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Αζαξιό. Με την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Τανσό ναι μεν συμπλήρωσε 5 αγωνιστικές αήττητη, ωστόσο είδε τη διαφορά της από την 5άδα να αυξάνεται στους 8 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστροφή του Οπόκου (Α).

Bet Info - Αμιάν

Έχει βρει δίχτυα στις 5 τελευταίες εξόδους της.