Γερμανία

Κατάσταση ομάδας

Σάλος έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του Χούμελς (στόπερ), ο οποίος εξέθεσε δημόσια τους συμπαίκτες του και τους έβγαλε στη σέντρα. «Σε ορισμένες φάσεις μόνο εγώ και ο Μπόατενγκ μαρκάραμε και ήμασταν σοβαροί στο αμυντικό κομμάτι, έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά. Πικρή ήττα στην πρεμιέρα με 1-0 από το Μεξικό. Η κατάσταση έχει δυσκολέψει κι ας βρισκόμαστε στην 1η αγωνιστική των ομίλων. Γκρίνια προς το πρόσωπο του Γιόακιμ Λεβ.

Απουσίες/Επιστροφές

Χαμός με τον Χούμελς (στόπερ) που βγήκε και τα… έχωσε στους συμπαίκτες του. Εκτός ενδεκάδας από το σημερινό (22/6). Κατά τ’ άλλα δεν υπάρχουν προβλήμα.

Σουηδία

Κατάσταση ομάδας

Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στους Νοτιοκορεάτες στην πρεμιέρα, όμως βρήκε δίχτυα με πέναλτι (χρήση VAR) στο δεύτερο 45λεπτο, με τον Κράνκβιτς να εκτελεί εύστοχα. Άξιζε τη νίκη πάντως η Σουηδία, μιας και καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ανώτερη και έβγαλε κυνισμό όταν έπρεπε, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Έχει το πάνω χέρι (μαζί με το Μεξικό) στον όμιλο και ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα σήμερα (22/6).

Απουσίες/Επιστροφές

Κάποιες μικροενοχλήσεις είχε ο Τοϊβόνεν (φορ) αλλά τις ξεπέρασε. Πλήρης.