Γερμανία

Κατάσταση ομάδας

O Γιοακίμ Λεβ είχε την ευκαιρία στο μεσοβδόμαδο φιλικό αγώνα με την Τσεχία να προβεί σε πλήθος αλλαγών και πειραμάτων χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν λογάριαζε μέχρι πρότινος για ενδεκάδα και είδε την ομάδα του να κερδίζει με 1-0 σε ένα ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις. Οι Γερμανοί βρίσκονται αήττητοι, στη δεύτερη θέση του Ομίλου του Nations League, έχοντας τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη, αυτή επί των αποψινών τους αντιπάλων με σκορ 1-2 και δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο τομέας που προσπαθούν να βελτιώσουν είναι η ανασταλτική τους λειτουργία καθώς δέχτηκαν γκολ και στις 4 πρώτες αγωνιστικές του θεσμού.

Απουσίες/Επιστροφές

Σουλτς (Α), Κρόος (Μ), Χόφμαν (Μ) δεν είναι διαθέσιμοι.

Ενδεκάδα

Γερμανία (4-2-1-3): Νόιερ – Χένριχς, Γκίντερ, Ζίλε, Μαξ – Γκιντογκάν, Νόιχαουζ – Γκορέτσκα – Γκνάμπρι, Βέρνερ, Σανέ

Ουκρανία

Κατάσταση ομάδας

Σε αντίθεση με τους Γερμανούς, ο προπονητής των Ουκρανών Σεφτσένκο χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο λογιζόμενους ως βασικούς στην φιλική αναμέτρηση με την Πολωνία, στην οποία όμως η ομάδα του ηττήθηκε με σκορ 2-0 πληρώνοντας αμυντικά λάθη. Παρά τα σταθερά προβλήματα λόγω του κορωνοιού, οι Ουκρανοί είναι σταθερά αξιόμαχοι στον απαιτητικό τους Όμιλο στο Nations League και μάλιστα ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τους αποψινούς τους οικοδεσπότες μετρώντας δύο νίκες και δύο ήττες. Δυστυχώς στα τελευταία τεστ προέκυψαν νέα προβλήματα και κατόπιν νέου ελέγχου σήμερα θα διαπιστωθεί εάν μπορεί να διεξαχθεί ο αγώνας.

Απουσίες/Επιστροφές

Γιαρμολένκο (Ε), Τσινγκάνκοβ (Μ), Σίντορτσουκ (Μ), Κοβαλένκο (Μ) είναι εκτός λόγω κορωνοιού

Bet Info - Ουκρανία

Ουκρανία (4-3-3): Πιάτοβ – Κονόπλια, Ματβιένκο, Κριβτσόβ, Σόμπολ – Ζιντσένκο, Στεπανένκο, Μαλινόβσκι – Μάρλος, Ζούνιορ Μοράες, Γιάρεμτσουκ