Γεωργία

Κατάσταση ομάδας

Μπορεί να κράτησε το 0-0 απέναντι στην ανώτερη Δανία, όμως πλέον το έργο της για πρόκριση έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Δίχως υπερβολές, σε τέτοιο όμιλο εξαρχής οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος της όμως δείχνει μαχητικό πνεύμα μη θέλοντας να παραδοθεί δίχως να πολεμήσει. Σκληροτράχηλη ομάδα που όμως δεν έχει το εύκολο γκολ και αυτό είναι κάτι που ουσιαστικά την κρατάει στη τέταρτη θέση. Ουσιαστικά σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση μία εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Ενδεκάδα

Loria- Kakabadze, Kashia, Grigalava, Tabidze- Kiteishvili, Aburjania, Okriashvili, Ananidze, Qazaishvili- Giorgi Kvilitaia.

Ιρλανδία

Κατάσταση ομάδας

Το αήττητο που τρέχει από το Nations League και μετά διατηρεί την Ιρλανδία στη πρώτη θέση του ομίλου έχοντας Δανία και Ελβετία κάτω από αυτή. Απέναντι μάλιστα στους Ελβετούς έπαιξαν εντός έδρας το Σεπτέμβριο και παρά το γεγονός ότι αργά βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να αντιδράσουν, να ισοφαρίσουν και κάπως έτσι απέφυγαν την ήττα. Σήμερα θα έχουν τη μπάλα στα πόδια τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και θα προσπαθήσουν να διασπάσουν μία πολυπρόσωπη άμυνα. Φαίνεται να έχουν λύσεις, μένει να αποδειχθεί και σήμερα.

Ενδεκάδα

Randoplh- Long, Egan, Doherty, Coleman- Whelan, Hourihane, Hendrick, Robinso, McClean- Connolly