Γεωργία

Κατάσταση ομάδας

Σε ακόμα έναν προκριματικό γύρο κινείται στη μετριότητα μη μπορώντας να ξεφύγει από αυτή. Ο Βάις βρίσκεται στο πάγκο της εθνικής Γεωργίας και περισσότερο από σήμερα μέχρι τη λήξη θα προσπαθήσει να δοκιμάσει σχήματα και κυρίως να βγάλει σωστά συμπεράσματα για τους παίκτες που θα πλαισιώσουν την ομάδα στις επόμενες υποχρεώσεις της. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι η συντριβή με 5-1 στην έδρα του σημερινού αντιπάλου, με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο αμυντικά κάνοντας το τελικό σκορ να αδικεί περιισσότερο τους γηπεδούχους.

Απουσίες/Επιστροφές

Σημαντικές απουσίες έχουν οι Γεωργιανοί μιας και οι Κβιρκβέλια, Κανκάβα θα λείψουν. Ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω τιμωρίας.

Ενδεκάδα

Loria- Kashia, Grigalava, Kakabadze, Navalovski- Kvekveskiri, Parunashvili, Papunashvili, Gvilia- Kiteishvili, Lobjanidze

Δανία

Κατάσταση ομάδας

Πραγματοποιώντας πειστικές εμφανίσεις φαίνεται ικανή να βρεθεί στη κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου, εκεί που θα συγκατοικήσει με την Ιρλανδία. Δε μπορείς να πεις πολλά για μία αναμέτρηση στο Γιβραλτάρ, με τους Σκανδιναβούς να επιτίθενται αρκετά από το πρώτο λεπτό μεταφέροντας την πίεση στους αντιπάλους. Σε παιχνίδι όπου χρειάζεται υπομονή, έχει τους Έρικσεν, Πόουλσεν που εκτός της εμπειρίας που διαθέτουν έχουν συνηθίσει να σπάνε επιτυχημένα κλειστές άμυνες.

Απουσίες/Επιστροφές

Πλήρης η αποστολή.

Ενδεκάδα

Schmeichel- Kjaer, Christensen, Larsen, Wass- Hojbjerg, Skov, Delaney, Eriksen- Poulsen, Dolberg