Γαλλία

Κατάσταση ομάδας

Από σήμερα ξεκινάει η μάχη για να διατηρήσει τον τίτλου του παγκόσμιου πρωταθλητή η Γαλλία, αφού το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνει είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής της στα τελικά. Θεωρητικά είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρωτιά του ομίλου, κόντρα στις Βοσνία, Ουκρανία, Φινλανδία και το αδύναμο Καζακστάν, ωστόσο αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη.

Απουσίες/Επιστροφές

Με μικροπρόβλημα είχε αποχωρήσει ο Μπαπέ (Ε) στο ματς κόντρα στη Λυών, και ίσως ο Ντεσάμπ δεν ρισκάρει να τον βάλει βασικό.

Bet Info - Γαλλία

Έχει σκοράρει τουλάχιστον 1 τέρμα στα 12 από τα 13 επίσημα που έχει δώσει.

Ουκρανία

Κατάσταση ομάδας

Έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση του Euro 2020, η Ουκρανία έρχεται με στόχο να βρεθεί σε τελική φάση Μουντιάλ έπειτα και το μακρινό 2006. Η αποστολή της κόντρα στις Γαλλία, Βοσνία, Φινλανδία και τον αδύναμο κρίκο του ομίλου Καζακστάν δεν αναμένεται εύκολη, ωστόσο οι Ουκρανοί ποντάρουν στα βήματα προόδου, στη μαχητικότητα αλλά και στην βελτίωση που έχουν παρουσιάσει από την στιγμή που ανέλαβε ο Σεφτσένκο τον πάγκο τους.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός οι τραυματίες Τσιγκάνκοφ (Μ) και Στεπανένκο (Μ), ενώ αν και είναι στην αποστολή ο Γιαρμολένκο (Ε), δύσκολα θα ξεκινήσει στην βασική ενδεκάδα.

Bet Info - Ουκρανία

Η εστία της έχει παραβιαστεί και στα 8 τελευταία επίσημα που έχει δώσει.