Φούλαμ

Κατάσταση ομάδας

Έχει καλό ρόστερ, καλή φιλοσοφία ως σύνολο αλλά υπάρχουν ορισμένα κενά διαστήματα που τα πληρώνει. Στο προηγούμενο έπαιξε με την Έβερτον (εκτός) και ηττήθηκε στο ρελαντί 3-0. Δεν ήταν παρούσα στο β’ ημίχρονο και έχασε με κάτω τα χέρια, δεχόμενη σε διάστημα 40’ λεπτών, τρία τέρματα. Δεν κερδίζει στην τελευταία τετράδα αγώνων (0-2-2) παρά το γεγονός πως σε κάποιες στιγμές των αναμετρήσεων αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και παρουσιάζεται άκρως επιθετική. Έχει ανάγκη την προσεχή διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων για να οργανωθεί και να δουλέψει πάνω στα λάθη της.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο Μενσά (μπακ), εκτός και ο Μπράιαν (μπακ), δεν προλαβαίνει ο βασικός Μόουσον (στόπερ).

Άρσεναλ

Κατάσταση ομάδας

Τυχερή… μέχρι αηδίας. Φιλοξένησε την συμπολίτισσα Γουότφορντ την περασμένη αγωνιστική και κέρδισε 2-0 (εντός). Μέχρι το 45’ ήταν καλή, είχε ευκαιρίες αλλά ήταν αναποτελεσματική και δεν βρήκε γκολ. Στο β’ ημίχρονο μπήκε άθλια και δέχτηκε πληθώρα επιθέσεων από την ποιοτική Γουότφορντ, με τους φιλοξενούμενους όμως να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Προηγήθηκε στο 72’ έβαλε και δεύτερο στο 83’ (2-0) και καθάρισε το ματς. Είχε… άγιο που ακούει στο όνομα Λένο (κίπερ), με τον Γερμανό να αντικαθιστά τον Τσεχ (κίπερ) στο β’ ημίχρονο, με τον Τσέχο να έχει θέμα τραυματισμού. Σε καλό της βγήκε…

Απουσίες/Επιστροφές

Επιστρέφει ο Παπασταθόπουλος (στόπερ), εκτός θα παραμείνει ο Τσεχ (κίπερ). Κλασικά νοκ άουτ ο Κοσιελνί (στόπερ) και ακόμη δύο μακροχρόνιοι απόντες.