Φορτούνα Σίταρντ

Κατάσταση ομάδας

Ήττα μέσα στο πρόγραμμα για την Φορτούνα Σιτάρντ την περασμένη αγωνιστική, αφού έχασε στην έδρα του πολύ ανώτερου Άγιαξ στο Άμστερνταμ με 5-2. Μάλιστα άνοιξε το σκορ στο 7', αλλά η συνέχεια της αναμέτρησης ήταν εντελώς διαφορετική. Άλλα παιχνίδια πρέπει να κυνηγήσει η ομάδα του Κέβιν Χόφλαντ για να ξεφύγει από την δύσκολη θέση και συγκεκριμένα την τελευταία, που έχει περιέλθει, αφού μετά το πέρας των εφτά πρώτων αγωνιστικών έχει απολογισμό 0-2-5.

Απουσίες/Επιστροφές

Το ευχάριστο για την ουραγό Φορτούνα Σιτάρντ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα απουσίας και θα παραταχθεί πλήρης.

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα η Φορτούνα Σιτάρντ (5-3-2): Φαν Ος - Κοξ, Ριένστρα, Άνγκα, Ζακ, Ρότα - Τέκε, Σμέετς, Φλέμινγκ - Πόλτερ, Σέουντγενς

Bet Info - Φορτούνα Σίταρντ

Με 20 γκολ παθητικό, η Φορτούνα Σιτάρντ διαθέτει την χειρότερη άμυνα της Eredivisie.

Τζβόλε

Κατάσταση ομάδας

Απογοητευτική εμφάνιση για την Τσβόλε την περασμένη αγωνιστική και η ήττα με 5-1 στην έδρα της Τβέντε μιλά από μόνη της. Ήδη από το 33' πίσω στο σκορ με 3-0, ενώ στο 74' πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Ρέιντερς. Τέταρτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο για το σύνολο του Τζον Στέγκεμαν και με απολογισμό 1-3-3 δείχνει να έχει χάσει το ελπιδοφόρο ξεκίνημα της στην σεζόν. Πιεσμένη πλέον στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από την σημερινή έξοδος στο γήπεδο της Φορτούνα Σιτάρντ.

Απουσίες/Επιστροφές

Χωρίς πρόβλημα και η Τσβόλε, με τον προπονητή Στέγκεμαν να υπολογίζει σε όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα Τσβόλε (4-3-3): Ζέτερερ - Νακαγιάμα, Λαμ, Κέρστεν, Φαν Βερμέρσκενκεν - Στρίντερ, Ρέιντερς, Χούλμπερτς - Φεράλ, Λέεμανς, Ρεζά

Bet Info - Τζβόλε

Χωρίς νίκη εκτός έδρας η Τσβόλε στις τρεις εξόδους της στο πρωτάθλημα (0-2-1).