Φορτούνα Ντίσελντορφ

Κατάσταση ομάδας

Απογοητευτική η εμφάνιση της (και) στο Γκλάντμπαχ, δεν παρουσιάστηκε καθόλου ανταγωνιστική σε σχέση με την τοπική Μπορούσια, με την επίθεση της να μην κάνει αισθητή την παρουσία της και την άμυνα της να θυμίζει ξανά ελβετικό τυρί. Μάλλον κολακεύει τους κόκκινους το τελικό 3-0 που αποτέλεσε την έκτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, εύλογα βρίσκονται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη με την απόσταση από τη σωτηρία να μεγαλώνει στους 5 βαθμούς. Παρά τις αμυντικές αδυναμίες το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η λειψή επιθετική γραμμή, 1-0-4 με 4/5 over το φετινό ρεκόρ στο Ντίσελντορφ.

Απουσίες/Επιστροφές

Γνωστά τα προβλήματα, σε αυτά προστέθηκε η απουσία του Σομπότκα (Μ).

Bet Info - Φορτούνα Ντίσελντορφ

Η Φορτούνα διαθέτει τη χειρότερη επίθεση (6 γκολ ενεργητικό) αλλά και τη χειρότερη άμυνα (24 τέρματα παθητικό) στη Μπουντεσλίγκα.

Χέρτα

Κατάσταση ομάδας

Αγνώριστη για παιχνίδι που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο, δε μπόρεσε να σταθεί επάξια απέναντι στην ισχυρή Λειψία και ηττήθηκε καθαρά (0-3) για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό της. Οι μπλε έχουν μείνει τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (0-3-1), εύλογη συνέπεια η πρώτη τους εκτός της προνομιούχου πρώτης εξάδας που οδηγεί στην Ευρώπη, συνεπώς η επιστροφή στα τρίποντα θα είναι καλό νέο για τον Παλ Νταρντάι και τους παίκτες του που έχουν καλή εικόνα σε γενικές γραμμές και φέτος. Η Χέρτα δύσκολα κερδίζει αλλά και χάνει μακριά από τη γερμανική πρωτεύουσα (1-3-1 με 3/5 over).

Απουσίες/Επιστροφές

Aπών ο Γκρούιτς (Μ).