Φένλο

Κατάσταση ομάδας

Έπεσε πάνω σε μια φορμαρισμένη Αλκμάαρ η Φένλο και δεν απέφυγε την ήττα εκτός έδρας με 3-0. Από νωρίς πίσω στο σκορ σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και δεν μπόρεσε να φανερώσει τις δυνατότητες, που επέδειξε σε κάποια άλλα παιχνίδια πρωταθλήματος κατά το πρόσφατο παρελθόν. Νωρίτερα είχε κερδίσει την Βίλεμ με 2-1 και η προσπάθεια της να μείνει στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα συνεχίζεται. Είναι από τις ομάδες που αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και θα επιδιώξει σήμερα να επιστρέψει σήμερα στα τρίποντα απέναντι στην Χέρακλες, που δείχνει να ανεβαίνει.

Απουσίες/Επιστροφές

Μοναδική σοβαρή απουσία στην Χέρακλες, αυτή του στόπερ και αρχηγού Πρόπερ, που είναι τραυματίας.

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα Φένλο (4-3-3): Ούνερσταλ - Ρούτεν, Ρέσελερ, Ποστ, Ντέκερ - Λίντορστ, Σέουντγενς, Φαν Όϊτζεν - Γκροτ, Τζούστεν, Μλάπα

Bet Info - Φένλο

Με έξι διαδοχικά Over 2.5 συνδύασε τα έξι τελευταία της παιχνίδια η Φένλο.

Χέρακλες

Κατάσταση ομάδας

Την καλύτερη της εμφάνιση πραγματοποίησε για φέτος η Χέρακλες και το νικηφόρο 6-0 επί της Φορτούνα Σιτάρντ μιλά από μόνο του. Από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης μπροστά στο σκορ και τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ισπανός επιθετικός Νταλμάου, που σημείωσε τέσσερα τέρματα. Ένα αποτέλεσμα που ήρθε μετά από το επίσης νικηφόρο 1-0 επί του Άγιαξ και το ηθικό στην ομάδα από το Άλμελο είναι αναμενόμενα το καλύτερο δυνατό. Έτσι επανήλθε στις θέσεις Ευρώπης και την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά θα προσπαθήσει να συνεχίσει τόσο σήμερα απέναντι στην Φένλο, αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια που ακολουθούν.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν αναφέρονται σημαντικές απουσίες στο «στρατόπεδο» της Φένλο και θα παραταχθεί σήμερα με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ενδεκάδα

Πιθανή ενδεκάδα Χέρακλες (4-2-3-1): Μπλάσβιτς - Τσιμπόρα, Φαν Χίντουμ, Φαν Ντεν Μπούις, Μπρέουκερς - Μέρκελ, Οσμάν - Πέτερσον, Ντροστ, Κούβας - Νταλμάου

Bet Info - Χέρακλες

Από εφτά σερί No Goal προέρχεται στο πρωτάθλημα η Χέρακλες.