Φενέρμπαχτσε

Κατάσταση ομάδας

Σε καζάνι που έβραζε έμοιαζε το γήπεδο κόντρα στην Μαλάτιασπορ τη περασμένη Δευτέρα. Επίτελους γκολ, επιτέλους πείσμα και επιτέλους νίκη με τη λύτρωση να έρχεται στα τελευταία λεπτά από τον αρχηγό Τοπάλ. Μετά από αρκετό καιρό βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης και άπαντες έχουν την αισιοδοξία πως τα "καναρίνια" δε θα μείνουν σε αυτή τη μία θετική εμφάνιση. Ο Σλιμανί μοιάζει ξένο σώμα, με το βάρος επιθετικά να πέφτει στον φορ Σολντάδο που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και σήμερα.

Απουσίες/Επιστροφές

ΑΑπόντες θα είναι σήμερα οι: Αλί Καλντιρίμ, Σκρτελ, Τεκίν, Φρέι και Σλιμανί.

Ενδεκάδα

Demirel- Neustadter, Ciftpinar, Isla, Koybasi- Jailson, Topal, Moses, Ekici, Ayew- Soldado

Γκοζτέπε

Κατάσταση ομάδας

Μία κακή αντίδραση στην άμυνα, πολλές χαμένες ευκαιρίες και ένα άστοχο πέναλτι στο τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Γαλατά την ανάγκασε να συνεχίσει τα άσχημα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του 2019. Υπάρχει διάθεση από τους παίκτες του Οζντές που στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου αμυντικά δείχνει να "πονάει". Το πρόγραμμα δεν είναι το ιδανικό, μιας και σήμερα θα κοντραριστεί με ένα από τα επίσης μεγαλύτερα ονόματα του πρωταθλήματος εκτός έδρας. Δε μπορεί να νιώθει απόλυτα ασφαλής στην υπόθεση "σωτηρία" αν και ποιοτικά διαθέτει αρκετά καλές λύσεις.

Απουσίες/Επιστροφές

Πολλές απουσίες για τους φιλοξενουμένους μιας και οι: Τραορέ, Σινερμέ, Γκασάμα, Γκιλάς και Πόκο βρίσκονται εκτός αποστολής.

Ενδεκάδα

Bet- Titi, Reis, Bingol, Agbenyenu- Borges, Ozturk, Gurler, Castro, Akbunar- Jerome