Φέγενορντ

Κατάσταση ομάδας

Ουσιαστικά δεν εμφανίστηκε στην Ελβετία και δικαιότατα ηττήθηκε από την αποψινή της αντίπαλο. Η φυγή του Σταμ από το πάγκο πάντως έδειξε να λειτουργεί θετικά για την ομάδα που μετά από καιρό έπεισε στο πρωτάθλημα με την άνετη νίκη 0-3 στην έδρα της Φένλο. Ο Άντβοκαατ που βρίσκεται πλέον στη τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχει τρομερή εμπειρία και είναι σίγουρη η βελτίωση των όσων έχουμε δει μέχρι σήμερα. Η φανέλα που διαθέτει στις ευρωπαικές διοργανώσεις ζυγίζει τόνους και είναι σαφές ότι ειδικά εντός έδρας δε θα αφήσει κανένα παιχνίδι στη μοίρα του ειδικά τη στιγμή που θέλει να χτίσει μομέντουμ.

Απουσίες/Επιστροφές

Ο τιμωρημένος Φερ και ο τραυματίας Φαν Μπεεκ θα απουσιάσουν.

Ενδεκάδα

Vermeer- Botteghin, Ie, Karsdorp, Haps- Tapia, Toornstra, Kokcu- Larsson, Sinisterra, Berghuis

Γιουνγκ Μπόις

Κατάσταση ομάδας

Είναι άμεση προτεραιότητα η ομάδα να προχωρήσει στην Ευρώπη κι αυτό πλέον το αποδεικνύουν για τα καλά τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην εκκίνηση του γκρουπ. Η δύναμη της έδρας, μαζί με την τρομερή διάθεση των παικτών να κυνηγήσουν κάθε φάση, έχουν κάνει την ομάδα να κάνει όνειρα για πρόκριση. Ακόμα και στην ήττα στη Πορτογαλία έδειξε πραγματικά εξαιρετική εικόνα. Σήμερα θα προσπαθήσει να ψάξει μέσω των αντεπιθέσεων να κερδίσει ότι δώσει η αντίπαλη άμυνα, με τους ικανότατους και ταχύτατους μεσοεπιθετικούς των πρωταθλητών Ελβετίας να περιμένουν την μισή ευκαιρία για να χτυπήσουν.

Απουσίες/Επιστροφές

Πολλές οι απουσίες για το αποψινό παιχνίδι μιας και θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι Οαρό, Λούστενμπεργκερ, Σιερό, Καμαρά, Περέιρα, Λάουπερ, Σουλειμάνι.

Ενδεκάδα

Ballmoos- Zesiger, Sorensen, Janko, Lotomba- Petignat, Aebischer, Fassnacht, Ngamaleu- Nsame, Assale