Φαμαλικάο

Κατάσταση ομάδας

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κατάφερε να πάρει η Φαμαλικάο, αυτή την φορά στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν για ακόμα μία φορά ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο καθώς κατάφεραν να προηγούνται με δύο γκολ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της Φαμαλικάο έδειξαν σημάδια «χαλάρωσης» χωρίς ωστόσο να το πληρώσουν. Πλέον η ομάδα του Σούσα βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 43-42 και 43 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός θα παραμείνουν οι βασικοί Γκονσάλβες (μέσος), Μάρτινς (επιθετικός), Ασουνκάο (μέσος) και Ντεφέντι (τερματοφύλακας).

Μπράγκα

Κατάσταση ομάδας

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα δέχθηκε η Μπράγκα, αυτή την φορά εντός έδρας με 1-0 από την Μποαβίστα. Καθόλου καλή η εικόνα που έδειξαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι πραγματοποίησαν ελάχιστες φάσεις ενώ ταυτόχρονα άφησαν και πολλούς ελεύθερους χώρους τους οποίους εν τέλει οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν και κατάφεραν να πετύχουν το τέρμα. Η ομάδα του Κουστόντιο βρίσκεται πλέον στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 43-30 και 46 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένει ο αναπληρωματικός Τορμένα (αμυντικός).