Έστερσουντ

Κατάσταση ομάδας

Σε διάστημα 11 αγωνιστικών έχει μόλις μία νίκη. Στο προηγούμενο έπαιξε με την Μάλμε (εντός) έχοντας παθητικό ρόλο, αλλά εντέλει στάθηκε τυχερή και είχε τον κίπερ της σε καλή μέρα, με την αναμέτρηση να τελειώνει χωρίς σκορ (0-0) και την Έστερσουντ να παίρνει τον βαθμό. Ούσα στη 10η θέση, επί της ουσίας είναι αδιάφορη, μιας και ούτε κινδυνεύει, αλλά ούτε μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω...

Απουσίες/Επιστροφές

Αμφιβολία για τον παγκίτη Σεβακάνμπο (αμυντικός), τιμωρία κουβαλά ο πολύτιμος Μενσά (αμυντικός), με τον δεύτερο να επηρεάζει ιδιαίτερα τα πλάνα του προπονητή.

AFC Εσκιλστούνα

Κατάσταση ομάδας

Βρίσκεται στον πυθμένα της κατηγορίας με -3 από την σωτηρία. Δεν φαίνεται πως υπάρχει γυρισμός για την Εσκιλστούνα, μιας και βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Διασυρμός την περασμένη αγωνιστική και μάλιστα στην έδρα της. Ήττα με 6-1 (εντός) από την Χάμαρμπι, σε ένα ματς όπου κατάφερε να προηγηθεί (!!). Θα το παλέψει μέχρι τέλους αλλά μακριά από το σπίτι της... έχει άθλιο απολογισμό με 0-1-7 στα πρόσφατα 8 ματς για το πρωτάθλημα.

Απουσίες/Επιστροφές

Ο βασικός Σέντερμπεργκ (κίπερ) θα λείψει ελέω τραυματισμού στον ώμο, το ίδιο ισχύει για τον Αλί (μέσος) των 7 συμμετοχών. Εκτός και ο Μίλιεβιτς (μέσος) που δεν επηρεάζει ιδιαίτερα.