Έρεμπρο

Κατάσταση ομάδας

Αντιμετώπισε την γκρίνια και την αγωνιστική μιζέρια, πετυχαίνοντας δύο σερί νίκες και βγαίνοντας από τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Έξι βαθμοί είναι τεράστια υπόθεση στο κλειστό πρωτάθλημα της Σουηδίας. Στο προηγούμενο διέλυσε την Χέλσινμποργκ 4-1 (εκτός), πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση. Σταθεροποιήθηκε στο mid-table του βαθμολογικού πίνακα και πλέον αναμένεται να παρουσιαστεί πιο άνετοι στις αναμετρήσεις της.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν προλαβαίνει ο Μπιέρκμαν (μέσος), το ίδιο ισχύει και για τον παγκίτη Μόρτενσον (μέσος). Ευχάριστα τα νέα για τον Προντέλ (μέσος) που αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Γκέτεμποργκ

Κατάσταση ομάδας

Μακριά από το Γκέτεμποργκ, στα τελευταία 8 ματς έχει βγάλει 7 goal/goal. Γενικώς είναι μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικά και να ανοίγεται στις αναμετρήσεις της. Δεν κινδυνεύει, επί της ουσίας είναι βαθμολογικά αδιάφορη (μέχρι στιγμής). Στο προηγούμενο ήταν νωθρή μένοντας στο 0-0 (εντός) κόντρα στη Νόρκεπινγκ, σε μια αναμέτρηση υπομονής και συνάμα πολλών λαθών.

Απουσίες/Επιστροφές

Το βαρόμετρο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Βέρνερσον (μέσος), θα απουσιάσει ελέω καρτών. Νοκ άουτ ο χρήσιμος Βίμπε (φορ), το ίδιο ισχύει και για τον βασικότατο Λανγκεμίρ (στόπερ).