Έλτσε

Κατάσταση ομάδας

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Έλτσε, εντός έδρας απέναντι στην Βαγιαδολίδ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με πείσμα καταφέροντας να ανοίξουν το σκορ στο 22ο λεπτό με όμορφη ενέργεια του Φιντέλ. Από εκεί και έπειτα πιέστηκαν όμως ο Γκαζανίγκα δεν μπόρεσε να αποκρούσει και την όμορφη κεφαλιά του Ολάθα στο 86ο λεπτό όταν και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ στον αγώνα. Σταθερά στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα του Εσκρίγκα με ρεκόρ 28-49 και 27 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Σίγουρα εκτός παραμένει ο Καρίγιο (επιθετικός), τιμωρημένοι είναι οι σημαντικοί Ριγκόνι (μέσος), Βέρντου (αμυντικός) και Μίγια (μέσος).

Λεβάντε

Κατάσταση ομάδας

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Λεβάντε, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-0 απέναντι στη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να γίνουν απειλητικοί, το σκορ διαμορφώθηκε από τον Εν Νεσίρι όταν και κατάφερε να περάσει πολλούς παίκτες αλλά και τον τερματοφύλακα στο 53ο λεπτό του αγώνα. Σταθερά στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η ομάδα του Λόπεθ με ρεκόρ 38-45 και 38 βαθμούς.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο τιμωρημένος Ροτσίνα (μέσος) αλλά και οι Καμπάνια (μέσος), Μιραμόν (μέσος), Ραντότζα (αμυντικός) και Βούξεβιτς (μέσος).