Δανία

Κατάσταση ομάδας

Ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο μπόρεσε να είναι η Δανία, εντός έδρας απέναντι στο Βέλγιο όπου και εν τέλει δέχθηκε την ήττα με 2-0. Οι παίκτες δεν φάνηκε να έχουν βρει την κατάλληλη χημεία μεταξύ τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν κενά μεταξύ αμυντικής και μεσαίας γραμμής ενώ στην επίθεση πραγματοποίησαν ελάχιστες ευκαιρίες. Πρώτη ήττα μετά από δεκαπέντε επίσημα παιχνίδια για την Δανία που θα προσπαθήσει φυσικά να επανακάμψει.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός παραμένει ο ημιβασικός Όλσεν (επιθετικός).

Αγγλία

Κατάσταση ομάδας

Με τα χίλια ζόρια κατάφερε να νικήσει στην Ισλανδία η Αγγλία με τελικό σκορ το 1-0. Η ομάδα του Σαουθγκέιτ είχε ελάχιστες φάσεις που απείλησε στην αναμέτρηση καθώς στο μεγαλύτερο μέρος είχε άσκοπα την κατοχή της στα πόδια. Προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στέρλιγνκ και ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γουόκερ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα στάθηκε τυχερή καθώς οι Ισλανδοί ήταν άστοχη από τα έντεκα βήματα.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός ο βασικός και τιμωρημένος Γουόκερ (μπακ), θα απουσιάσουν επίσης οι Φόντεν (μέσος) και Γκρίνγουντ (επιθετικός) λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.