Χάκεν

Κατάσταση ομάδας

Κουρασμένη από τα διαδοχικά ματς, η Χάκεν προχώρησε σε δύο σερί ήττες που ενδέχεται να της κοστίσουν. Στο προηγούμενο για το πρωτάθλημα ηττήθηκε 2-0 (εκτός) από την Τζουργκάρντεν, μένοντας στο -5 από την πρώτη τριάδα ενώ στην Ευρώπη ήταν κατώτερη των περιστάσεων, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την ΑΖ (εκτός) με 3-0.

Απουσίες/Επιστροφές

Θα απουσιάσει ο Αρκίβουο (αμυντικός), ο οποίος ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο και ενδέχεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Κατά τ' άλλα δεν υπάρχουν extra πονοκέφαλοι για τον τεχνικό της ομάδας, μιας και οι υπόλοιποι άπαντες παρόντες.

Σίριους

Κατάσταση ομάδας

Έχει μια διαφορά ασφαλείας από τα μπαράζ ούσα στο +5, συνεπώς την... παίρνει να κάνει και μία ή δύο γκέλες από 'δω και στο εξής. Στο προηγούμενο είχε 100% παθητικό ρόλο, δεν κατάφερε να απειλήσει και ηττήθηκε δικαίως με 2-0 (εντός) από την ανώτερη σε όλους τους τομείς, ΑΪΚ Στοκχόλμης. Η Ουψάλα δεν της... δίνει βαθμούς, έχει 1-2-2 στα τελευταία 5 στην έδρα της και 0-2-2 στα τελευταία 4 συνολικά.

Απουσίες/Επιστροφές

Ένα... κάρο απουσίες για την Σίριους. Οι Σιρέλους (μέσος), Γιαρλ (στόπερ), Ραζάκ (μέσος), Στολ (μέσος) θα λείψουν. Ειδικά ο τελευταίος είναι βασικός και επηρεάζει κατά πολύ. Πλήγμα η τιμωρία του Άντερσον (στόπερ) που αποτελεί την «κολώνα» της άμυνας.