Μπόχουμ

Κατάσταση ομάδας

Ασχημο έως κάκιστο το κλίμα εντός και εκτός ομάδας, ο κόουτς Αταλάν έπαιξε τη θέση του και την έχασε στο τελευταίο πριν τη διακοπή με τη Χόλσταϊν Κίελ, από την οποία δέχθηκε τριάρα. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος στο πάγκο θα κάθεται ο προπονητής της Κ19 Ρασιεγέφσκι. Είχε χρόνο να προετοιμαστεί και να μαζέψει τα κομμάτια της, αλλά θα φανεί αν τα κατάφερε στο ματς με τη Σαντχάουζεν.

Απουσίες/Επιστροφές

Εκτός για πειθαρχικούς λόγους ο αρχηγός Μπάστιανς. Νοκ άουτ ο στόπερ Χούγκλαντ. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Βουρτς. Εξέτισε και επιστρέφει ο εξτρέμ Στέγκερ, έτοιμος ο φορ Διαμαντάκος.

Bet Info - Μπόχουμ

Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της παιγνίδια πρωταθλήματος, συνοδεύτηκαν από 2-3 γκολ.

Σαντχάουζεν

Κατάσταση ομάδας

Ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο μια εύκολη παραμονή, αλλά το πήγε ακόμα παραπέρα και στη διακοπή βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Είχε πάρει φόρα και η διακοπή αποτελεί ερωτηματικό. Οπως και να έχει πάντως, παίζει απέναντι σε μια ομάδα που δεν τρομάζει και με τη μέχρι τώρα εικόνα της είναι ικανή να κοντράρει στα ίσια. Μόλις μια ήττα γράφει το κοντέρ της στις τέσσερις φετινές της εξόδους.

Απουσίες/Επιστροφές

Δεν αναφέρονται προβλήματα απουσιών.

Bet Info - Σαντχάουζεν

Και τα πέντε πιο πρόσφατα παιγνίδια της σε επίπεδο πρωταθλήματος, συνοδεύτηκαν από under. No goal εμφάνισαν τα τέσσερα από αυτά.